Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Geërfd huis snel verkopen aan een investeerder

Heeft u een huis geërfd en overweegt u om het huis te verkopen? U heeft na het verlies van een dierbare uiteraard wel wat anders aan uw hoofd, toch kan het verstandig zijn om een geërfd huis snel te verkopen. Immers: er zijn veel kosten verbonden aan een geërfd huis. En die kosten komen bovenop uw eigen hypotheekkosten.

Bovendien levert een woning uit een erfenis veel vragen op: moet er nog maandelijkse hypotheekkosten worden betaald en wat zijn de overige maandelijkse lasten? Wat is de waarde van de woning en dekt deze waarde bij verkoop de nog uitstaande hypotheek, die moet worden afgelost? Is de woning in goede staat om verkocht te worden en waar gaat u hem aanbieden?

Huis verkopen aan een investeerder

Eén ding is zeker: als u financieel profijt wilt hebben van de erfenis, is snel verkopen echt een aanrader. U kunt ervoor kiezen om uw huis te verkopen aan een investeerder. Investeerders kunnen een woning contant kopen zonder voorbehoud van financiering. Dit bevordert een snel proces. Binnen een paar weken kan de verkoop geregeld zijn.

Woning Investeerders Netwerk

Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers. Zij begrijpen dat elke situatie anders is en leveren daarom maatwerk af. En leiden u door het verkoopproces heen.

Investeerder of makelaar inschakelen?

Een makelaar kan u ook helpen om een huis snel te verkopen. Echter kost een makelaar inschakelen veel geld. Daarentegen betaalt u geen kosten aan een investeerder. Woning Investeerders Netwerk berekent geen kosten. Waarom? De investeerders dragen de kosten, omdat ze weten dat ze dit er op termijn, ofwel door verhuur ofwel door verkoop, weer terugverdienen.

Een ander voordeel aan een geërfd huis snel verkopen aan een investeerder is dat u geen rekening hoeft te houden met bezichtigingen. Dus neem contact op met Woning Investeerders Netwerk, meldt uw woning vrijblijvend aan voor een bod en op basis daarvan besluit u zelf of u met de investeerders in zee gaat.

https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/