Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Grotemarktberaad

Feestverhuur | Habets Event Support -123feestverhuur

Feestverhuur

Heeft u binnenkort iets te vieren? Wilt u dit goed aanpakken en daarom een mooi feest geven? Bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen door middel van feestverhuur? Maak kennis met Habets Event Support. Wij zijn graag uw partner bij de organisatie van uw feest. Hierbij kunnen we u volledig ontzorgen door de organisatie in zijn geheel uithanden te nemen. Denkt u daarbij aan het huren en opstellen van materialen zoals statafels, licht- en geluidsinstallatie, servies en bestek en meer. Ook horecapersoneel, voor het serveren van een lekker hapje of drankje, behoort tot de mogelijkheden. Vraag bij interesse in onze dienstverlening gerust om een vrijblijvende offerte!

Complete of gedeeltelijjke ontzorging

Het organiseren van een feest is een flinke klus. Er is veel dat geregeld moet worden. Hapjes en drankjes zijn tegenwoordig bijna een vereiste, materialen moeten gehuurd en opgesteld worden, de zaal moet worden aangekleed, alles om het uw gasten naar hun zin te maken. Zodra het feest eenmaal bezig is bent u nog steeds druk met het regelen van een goed verloop. Misschien komt u wel nauwelijks toe aan het maken van een praatje met uw gasten. Schakel daarom Habets Event Support in voor ondersteuning bij de organisatie. Wij kunnen u compleet of gedeeltelijk ontzorgen.

Over Habets Event Support

Habets Event Support is een bedrijf dat ruim 15 jaar geleden werd opgericht door Johan Habets. Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een echte specialist in het organiseren van feesten, partijen en evenementen. In 2013 namen we het bedrijf 123Feestverhuur over. Vandaag de dag werken we samen met een enthousiast team van medewerkers die met veel plezier ondersteuning bieden bij het organiseren van feesten.

Vraag een offerte aan!

Meer weten over feestverhuur door Habets Event Support? Neem dan contact op en vraag om vrijblijvende informatie of een scherpe offerte op maat. Ons telefoonnummer is 040 22 23 500.

https://www.habets-event-support.nl/
Grotemarktberaad
Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.