Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

EFT relatietherapie Den Haag, Zuid-Holland

Een relatie bestaat niet zonder pieken en dalen. Soms heb je periodes vol vreugde en verliefdheid, soms gaat het een tijdje wat minder soepel dan voorheen. Blijf je echter in dat dal hangen en merk je dat je nooit meer helemaal samen die top bereikt en er weinig tot geen piekmomenten meer zijn? Dan is het tijd voor verandering. En wat ben ik blij dat ik samen met mijn vriend gekozen heb om te werken aan een verandering in onze relatie. Mijn naam is Sophie en samen met mijn vriend ben ik EFT relatietherapie in Den Haag gaan volgen bij Messersmid Relatietherapie.

Dit is ons verhaal waarin ik met je deel hoe Rogier Messersmid onze relatie goed geholpen heeft.

Relatietherapie Voorburg

Wij hebben begin 2019 hulp gezocht bij een relatietherapeut en voor ons bleek dat Rogier te zijn. Rogier is voor relatietherapie vanuit Voorburg prima te bereiken, waar wijzelf wonen. Er wordt wel door meer therapeuten relatietherapie in Zuid-Holland aangeboden, maar wij kozen eigenlijk op basis van de uitgebreide informatie op de website en het profiel van Rogier voor Messersmid Relatietherapie.

Therapie was onze oplossing

Natuurlijk was ik niet van plan alles over onze relatie (en de gebreken hieraan) open en bloot op het internet te gooien, maar het is wel goed om verhalen te delen over hoe het weer goed gekomen is, vind ik. In ons geval leken wij wat van elkaar verwijderd geraakt te zijn – zoals Rogier dat in één van onze eerste sessies benoemde – en het gevoel voor elkaar was gewoon velen malen zwakker dan in de beginjaren. Wij zijn zo’n 5 jaar bij elkaar en het afgelopen jaar maakten we eigenlijk een dieptepunt door. Ik wist van mezelf dat ik bereid was om aan onze relatie te werken en mijn vriend liet ook blijken dat hij graag weer dat vuurtje in onze relatie wilde aanwakkeren. Omdat wij graag allebei een verbetering wilden in onze relatie en zagen dat het slecht ging tussen ons, zijn wij naar Rogier gestapt voor relatietherapie in Den Haag.

Waarom de relatietherapie onze relatie kon redden

We hebben zo’n 8 sessies met Rogier gehad en ik kan eerlijk zeggen dat de relatietherapie in Den Haag bij Rogier Messersmid ons zo ontzettend goed heeft gedaan. Rogier heeft ervoor gezorgd dat we weer met elkaar zijn gaan communiceren, weer naar elkaar zijn gaan luisteren, weer die interesse in elkaar terugvonden en daarmee eigenlijk alles terugkregen. De manier waarop hij dit doet, heeft voor ons relatie echt goed uitgepakt. Wil jij ook je relatie redden?

De aanpak van Rogier in zijn relatietherapie met ons had succes, omdat:

  • Er ruimte was om op verhaal te komen;
  • Ons (emotioneel) weer met elkaar verbinden centraal stond;
  • We alles wat we van hem leerden direct thuis konden toepassen;
  • Hij en wijzelf snel in beeld kregen wat er nou tussen ons speelde
  • Zijn aanpak zeer open en persoonlijk is;
  • Rogier EFT relatietherapie toepast: Emotionally Focused Couple Therapy.

Wij raden Rogier Messersmid zeker aan!

Uit eigen ervaring kan ik spreken dat praten met een gespecialiseerde relatietherapeut je zoveel heldere inzichten in je relatie kan geven en je relatie zoveel goeds kan geven. Zit jij in een (langdurige) dip met je partner of zijn er veel botsingen of ruzies? Blijf er dan vooral niet mee zitten, maar ga praten met een specialist. Wij raden Rogier absoluut aan! Je kunt via zijn website contact met hem opnemen.

https://www.messersmid-relatietherapie.nl/