Grotemarkt beraad
Image default
Vakantie

Een weekendje weg in Twente? Goed idee!

Soms heb je gewoon even geen zin meer in al die verplichtingen van werk en huishouden. Soms wil je er lekker samen op uit. Gewoon, even geen gedoe maar uitgebreid de tijd nemen voor elkaar. Het liefst in een mooie omgeving.

Denk dan eens aan Twente, want in Twente is het de gewoonste zaak van de wereld om de tijd de nemen voor de goede dingen van het leven. De Tukker weet wat belangrijk is in het leven. Hier verloopt het leven gemoedelijker dan in de rest van Nederland. Dat merk je aan alles. De gastvrijheid is net even wat hartelijker, de streekproducten net even wat lekkerder. Zelfs de natuur lijkt hier een tikkeltje groener te zijn.

Natuur in Twente

Twente is rijk aan landgoederen en kastelen en telt meerdere natuurgebieden, waaronder zelfs één oud vliegveld. Wandel of fiets door het prachtige gebied om Twente optimaal te ervaren. Of huur een bootje en ervaar de ontspanning die over je heen komt zodra je zachtjes over de vele vaarten dobbert.

Cultuur in Twente

Wil je tijdens je weekendje weg in Twente ook wat cultuur snuiven? De regio kent verschillende musea die het bezoeken waard zijn, Nieuw is het kunstmuseum in Delden, genaamd “No Hero”. Wees een van de eersten om dit museum en haar internationale kunst te ervaren.

Van bungalow tot luxe hotel

Zoveel gasten, zoveel wensen. De één zweert bij een luxe hotel, de ander zou het liefste slapen in een stacaravan. Daarom is er een brede waaier aan accommodaties beschikbaar. Bijvoorbeeld een leuk boetiekhotel in de Hengelo, of juist eentje midden in de natuur? Wanneer je meer van kleinschalige accommodaties houdt, kies je voor een B&B. Of misschien wil je wel lekker afgezonderd zitten. Dan huur je een bungalow en geniet je maximale privacy.

Plan dat weekendje weg

Wat zit je nou nog te twijfelen? Twente heeft zoveel te bieden, ga ervoor. Bezoek meteen www.visittwente.nl en plan je weekendje weg in Twente. Goed idee!

Zo een goed idee, zelfs, dat we denken dat je nog vaker zult terugkomen.

https://www.visittwente.nl/