Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Een stukje China in huis met Chinese kasten van Orient Import

China is in allerlei opzichten anders dan Nederland. Onze manier van eten is anders, wij kleden ons anders en onze huizen zien er anders uit. Is echter een standaard Nederlands interieur niet echt wat voor jou? Vind jij de Chinese cultuur mooi en wil jij wel wat Oosterse invloeden in jouw interieur terugzien? Koop dan een Chinese kast in de webshop van Orient Import! Wij zijn een webshop die zich heeft gespecialiseerd in Chinese meubelstukken, waaronder Chinese kasten, Chinese dressoirs, Chinese tafels en Chinese TV meubels. Wij kopen deze rechtstreeks in vanuit China en niet via een tussenhandelaar. Dat betekent dat we daar kosten op kunnen besparen, welk voordeel aan jou wordt doorberekend. Voor hoogwaardige, authentieke en betaalbare Chinese kasten ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Waarom een zijdeglans Chinees dressoir kopen bij Orient Import?

Orient Import is dé webshop om jouw Chinese kasten te bestellen. Je geniet dan namelijk van allerlei voordelen. In het bijzonder bieden wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zoals hierboven genoemd werken wij niet met een tussenhandelaar, maar kopen we de Chinese kasten rechtstreeks vanuit China in. Zo hoeven wij geen extra kosten te maken en hoeven deze ook niet aan jou te worden doorberekend. Met onze ervaring in het restaureren van meubels kunnen wij hoogwaardige kasten en andere meubelstukken aanbieden. Deze zijn allemaal erg scherp geprijsd. Wij leveren overal in Nederland en accepteren retours die binnen 14 dagen worden teruggestuurd (zonder opgaaf van redenen).

Over Orient Import

Orient Import is een jonge organisatie opgericht door Hans Lamers, samen met zijn zoon Tim. Hans heeft al vele jaren ervaring met het restaureren van antieke meubels. De Chinese meubels die wij inkopen worden dan ook grondig nagekeken en waar nodig gerestaureerd, zodat deze in optimale staat bij jou aankomen.

Bezoek onze website en plaats je bestelling!

Wil jij weten welke Chinese kasten en andere meubelstukken we in ons aanbod hebben? Bezoek dan snel onze website en bekijk het assortiment! Heb je nog vragen en wil je meer weten over onze producten? Neem dan contact op door te bellen naar 06-53119948 of het contactformulier in te vullen.

https://www.orientimport.nl/