Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Een paardenstal kopen doet u bij een specialist als Prubo?

Een paardenstal kopen doet u bij een specialist als Prubo?

Als u een paard op uw terrein wilt houden, moet u het in een goede stal stallen. Paarden zijn niet zoals auto’s. Ze hebben specifieke zorg nodig, en de stal die u bouwt, moet voor hen net zo goed een thuis zijn als uw eigen huis voor u. Over het algemeen moet u een project als dit alleen uitvoeren met behulp van professionele bouwers, zoals Prubo. Als u echter over de vaardigheden en middelen beschikt, kunt u een paardenstal kopen die past bij de specificaties van uw eigendom.

Een paardenstal bouwen? Bepaal als eerste de maat

Bepaal de maat die u nodig heeft voor uw paardenstal. Uw gemiddelde paard heeft voor voldoende comfort een box van ongeveer 3 x 3 meter nodig. U moet ook rekening houden met ruimte voor hooiopslag (elk paard verbruikt 2 tot 4 ton hooi per jaar) en ook een voerbox. Daarnaast moet u mogelijk ruimte opnemen voor opslag van apparatuur, een wasrek en / of verzorgingsruimte, locaties voor deuren en ramen en voorzieningen voor water en elektriciteit.

Een paard heeft zowel een renweide als een stal nodig

Een paard heeft zowel een renweide als een stal nodig, dus zorg ervoor dat u daarvoor ook ruimte op uw terrein hebt. Gaat u een paardenstal bouwen met de expertise van Prubo, selecteer dan het type bouwmateriaal dat u gaat gebruiken. Bouwhout is typerend voor de meeste schuren, maar misschien wilt u een stenen of stalen frame gebruiken om voor stabiliteit te zorgen.

De mooiste paardenstallen Eindhoven laat u bouwen door Prubo

Houd u aan alle veiligheidsmaatregelen die u maar kunt bedenken. Paarden kunnen een opmerkelijk aantal manieren vinden om zichzelf te verwonden, en hoe veiliger u hun omgeving kunt maken, hoe beter. Denk hierbij aan zaken als uitstekende spijkers, wankele planken en scherpe randen aan deuren en muren. De mooiste paardenstallen Eindhoven laat u bouwen door Prubo.

https://www.prubo.nl/