Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Een klimaatregeling voor de slaapkamer laten installeren

Wilt u niet gewoon goed slapen, comfortabel knuffelen of gewoon opgefrist wakker worden? Een airco van Nico’s koeltechniek kan voor aangename lucht zorgen in uw slaapkamer.

 Dankzij de fluisterstille werking zorgt de airconditioner voor een goede en diepe slaap, zelfs in de zomer.

De airconditioners voor de slaapkamer bestaan uit een binnen- en een buitenunit. Met de luchtwarmtepomp kan een airconditioner ook efficiënt verwarmen. De binnenunit in de slaapkamer en de buitenunit (bijv. op het balkon, terras, dak)zijn aangesloten op een leiding met koelmiddel, waardoor de warmte met milieuvriendelijk koelmiddel wordt getransporteerd.

Rustige klimaatregeling voor de slaapkamer

Een van de belangrijkste vereisten voor een airconditioningsysteem in de slaapkamer is een stille werking. Daarom worden altijd de stilste units aangeraden. Het geluid bereikt meestal maar een maximum van twintig decibel. Het ontwerp is ook modern. Een airconditioner voor de slaapkamer is zo stil dat u weinig of niets hoort en gemakkelijk de slaap kunt vatten als de airco opstaat. Bij airconditioners voor slaapkamers is het nodig om duidelijk te maken waar en hoe de binnenunit precies geïnstalleerd moet worden. Dit zorgt ervoor dat er geen merkbare luchtbeweging is als u slaapt. Wanneer mogelijk zorgt airconditioning Bergen op Zoom voor een directe afvoer die het condensaat (water) opvangt en direct naar de buitenunit geleidt. Hierdoor worden alle pompgeluiden uitgeschakeld en is de aanwezigheid van het airconditioningsysteem nauwelijks merkbaar.

Andere belangrijke factoren

Dat een gezonde slaap belangrijk is, wordt vaak pas ontdekt als die ontbreekt. Daarom moet de klimaatregeling in de slaapkamer worden gezien als een investering in een gezonde toekomst en niet als een last. Vooral als u ouder wordt, heeft het lichaam de nacht nodig om te regenereren. Voor een airco slaapkamer inclusief montage moet u een airco-specialist raadplegen.

https://www.nicoskoeltechniek.nl/