Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Een goede leefstijl vergroot de kans op zwangerschap

Ik wilde al mijn hele leven lang dolgraag moeder worden. Toen mijn vriend en ik eenmaal besloten hadden om ervoor te gaan, lukte het niet direct. We wisten niet waarom, totdat ik op verloskundigenpraktijk Otis stuitte. Zij legden me uit dat een goede en gezonde leefstijl de kans op een zwangerschap vergroot en dat de gezonde leefstijl ook invloed heeft op je zwangerschap. Je gaat namelijk fitter de bevalling in.

De adviezen van Otis

Verloskundigenpraktijk Otis geeft goedbedoelde adviezen. Je moet namelijk met veel dingen rekening houden als je zwanger wilt worden. Met je gewicht bijvoorbeeld, te zwaar of te licht kan invloed hebben op je eisprong en bij mannen kan overgewicht leiden tot erectiestoornissen. Goede en gezonde voeding is ook belangrijk. Eet volgens de schijf van vijf. Iedereen weet het, maar alcohol en roken zijn grote boosdoeners, ook als je een kinderwens hebt. Tot slot: slik de vitamine foliumzuur aan het begin van je zwangerschap!

Verloskundigenpraktijk Otis

De praktijk is ook actief in Naaldwijk, Voorburg, Leyenburg en Scheveningen. Wij zijn al drie maanden de trotse ouders van dochtertje Romy, dankzij de adviezen verloskundigenpraktik Otis.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/