Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Een goede boxspring 180×200 bestellen bij Handerson

Heb jij een nieuwe woning gekocht en wil jij deze helemaal opnieuw inrichten? Of is je huidige bed kapot en is deze aan vervanging toe? Of wil jij bijvoorbeeld om fysieke redenen een nieuw bed met matras aanschaffen? Wij verkopen boxsprings 180 x 200 en dit kan dan echt iets voor jou zijn. Maar welke voordelen brengt een boxspring met zich mee in vergelijking met bijvoorbeeld een bed met lattenbodem?

Maakt minder geluid

Ben jij iemand die snel wakker wordt van geluiden? In dat geval kan een boxspring een echte aanrader zijn. Het voordeel is dat deze minder kraakt dan een bed met een lattenbodem. Dus ben jij een wilde slaper, dan kan een boxspring aan te raden zijn. Zodat je niet constant wakker wordt door verschillende geluiden.

Een vlak matras

Een ander voordeel is dat een boxspring mooi vlak is. Dit betekent dat een optimale ondersteuning aan je rug geboden kan worden geboden. Een bed met lattenbodem is doorgaans niet voorzien van een vlak matras, waardoor je meer risico loopt op fysieke ongemakken zoals rugpijn, nekpijn en andere klachten.

Ideaal voor senioeren

Een ander voordeel van een boxspring is dat deze dikker is dan een regulier bed. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijker is om in je bed te stappen, maar ook om uit je bed te stappen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor senioren, omdat de kans op ongelukken daarmee aanzienlijk wordt gereduceerd. Dus ook omwille van die reden kan het zeker aan te raden zijn om eens na te gaan of een boxspring wat voor je is.

Een boxspring ziet er mooi uit

Een boxspring is niet alleen functioneel, maar ziet er qua uitstraling ook nog eens bijzonder mooi uit. Bekijk de webwinkel dus eens en zoek er één uit die bij je past.