Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Een flowmeter gebruikt u hier voor

Heeft u een flowmeter nodig? Met een flowmeter kunt u de doorstroming van een gas- of vloeistofstroom opmeten, regelen of besturen. De flow (ook wel debiet genoemd) is de kwantificering van de hoeveelheid medium (in een tijdseenheid). Er wordt vaker gebruik gemaakt van een flowmeter dan u denkt, want de wasmachine of vaatwasser maakt hier ook gebruik van. U hoeft voor een flowmeter niet per se naar de winkel, want dit kunt u gemakkelijk online bestellen. Wij raden u aan om eens te kijken bij Ebora voor de juiste flowmeter.

Diverse flowmeters van Ebora

Er zijn verschillende flowmeters die ieder hun eigen kenmerken hebben. Ebora biedt u flowmeters voor industriële toepassingen, zoals de mechanische flowmeter en elektrische flowmeter. De mechanische flowmeters hebben allemaal een bewegend deel welke door de doorstroming gaat bewegen. De elektronische flowmeter bevat geen bewegende delen waardoor slijtage in de loop van de tijd minder zal optreden. Welke past nu het beste bij uw probleem? De druk en de temperatuur spelen hierin een grote rol. Laat u adviseren door Ebora. Ebora is specialist in pneumatiek, instrumentatie en Appendages en houdt er van om altijd nieuwe oplossingen te bedenken.

Raadpleeg de specialisten voor advies

Benieuwd naar de producten van Ebora? Breng dan nu een bezoekje aan de website. Hulp nodig? Ebora helpt u graag de juiste flowmeter te selecteren en zal daarbij ook rekening houden met de markt waarin u uw applicatie heeft. Aan de hand daarvan ontvangt u dus een persoonlijk advies en bent u zeker van de beste flowmeter voor uw branche. De flowmeters verschillen namelijk enorm en daarom is het van groot belang dus u hun hulp inschakelt als u het niet zeker weet. Via de website staat aangegeven wat u moet doen om contact op te nemen of een account aan te vragen.

https://ebora.nl/