Grotemarkt beraad
Image default
Industrie

Een diamantzaagblad is toepasbaar voor de hardste bouwmaterialen

Een diamantzaagblad is toepasbaar op een scala aan machines. Welk type diamantzaagblad geschikt is voor de machine, wordt voor het grootste deel bepaald door het uiterste vermogen en het hoogst beschikbare toerental van de machine. Bij Diacom, experts op het gebied van diamantgereedschappen, kunt u terecht voor allerlei soorten zaagbladen en diverse, bijbehorende machines. Het bedrijf is opgericht in 1979 en heeft sinds die tijd vele jaren ervaring opgedaan op het gebied van diamantgereedschappen. De experts produceren alles vanuit hun eigen fabriek, gevestigd in Hoofddorp.

Een ruim assortiment aan diamantgereedschappen

Diamantgereedschappen zijn toepasbaar op de hardste soorten bouwmaterialen waaronder steen, staal en beton. Diamantgereedschap zorgt ervoor dat u met precisie in deze bouwmaterialen kunt boren of zagen. Bij de professionals van Diacom kunt u terecht voor machines en toebehoren. Deze machines zijn uitermate geschikt om te combineren met diamantgereedschap, zoals een diamantzaagblad.

Een diamantzaagblad op maat

Ook de diamantbladen worden geproduceerd in hun eigen fabriek. De bladen blinken uit in levensduur en zaagsnelheid. Diamantzaagbladen zijn geschikt voor onder andere:

  • Elektrische handzaagmachines en motor aangedreven handzaagmachines
  • Vloerenzaagmachines (< 32 pk, > 35 pk, > 45 pk en > 60 pk)
  • Vloerenzaagmachines (< 10 kW, 10 – 15 kW en > 15 kW)
  • Wandzaagmachines

De specialisten kunnen hierbij de zaagbladen op maat solderen en laserlassen indien nodig. Hierbij kunt u kiezen voor een diameter tussen Ø 200 millimeter en Ø 1600 millimeter. Ook zijn er specifieke diamantbladen geschikt voor vers beton, beton of juist zeer hard beton. Daarbij kunt u ook kiezen voor zaagbladen specifiek voor asfalt, steen of juist voor een universele toepassing.

Ontvang advies op maat

Bent u op zoek naar gereedschap dat zelf bij de hardste bouwmaterialen precisiewerk oplevert? Kies dan voor diamantgereedschappen, zoals een diamantzaagblad. Wilt u meer informatie over de gereedschappen of wilt u advies op maat ontvangen? De technische adviseurs staan voor u klaar met passend advies. Neem daarom snel contact op met deze professionals.

https://www.diacom.nl/b2c/