Grotemarkt beraad
Image default
Woningen

Een aankoopmakelaar in Groningen gezocht?

Op zoek naar een nieuw huis in Groningen of omstreken? Neem dan een ervaren makelaar aan de hand. Een makelaar die de omgeving op zijn duimpje kent en over ervaring beschikt met het aankoopproces een stuk makkelijker. AnderZ Makelaar is zo’n makelaar. Wij zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in de omgeving van Groningen en kennen zowel de stad als de provincie als geen ander. Graag helpen we jou aan de woning van je dromen! Met onze ervaring en kennis van de woningmarkt garanderen we jou een onbezorgd aankooptraject en zijn we met uitstek in staat om jou bij te staan.

Verder informeren over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 050 – 204 12 92!

Wat kan AnderZ Makelaar voor je betekenen?

AnderZ Makelaar levert diverse diensten. Als aankoopmakelaar in Groningen kun je ons onder andere inschakelen voor het volgende:

  • Waardebepalingen;
  • Onderzoeken van bouwkundige gebreken;
  • Onderhandelen over de prijs;
  • Financieel en hypothecair advies;
  • Advies met betrekking tot plaatselijke verordening en bestemmingplannen;

Bespaar geld met een ervaren makelaar aan je zijde

Een nieuwe woning kopen doe je niet zomaar even. Waarschijnlijk komen er heel wat meer dingen bij kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Als ervaren makelaar heeft AnderZ Makelaar al vele mensen aan hun droomwoning geholpen. Wij behartigen graag jouw belangen, terwijl we jou door het aankooptraject heenleiden. Zo ervaar je minder stress en bespaar je ook nog eens een hoop geld! Want door ons de onderhandelingen te laten voeren betaal jij uiteindelijk de juiste prijs voor de woning, en niet meer dan nodig is.

Neem gerust eens contact op!

Een aankoopmakelaar in Groningen of omstreken gezocht? Kies voor AnderZ Makelaar! Want wij doen het net een beetje anderz. Voor meer informatie over onze dienstverlening kun je altijd even contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 – 204 12 92 of door middel van het online contactformulier op de website.

https://anderzmakelaar.nl/