Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

E-sigaretten gezonder dan normale sigaretten?

Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat bij elektrisch roken veel minder schadelijke stoffen vrijkomen dan bij echte sigaretten. Een e-sigaret is dus gezonder. Ik ben overgestapt van normale sigaretten naar e-sigaretten. Bij E-liquidwinkel heb ik een starterspakket besteld.

Elektrisch roken: helemaal veilig?

Niemand kan garanderen dat elektrisch roken volledig veilig is. Volgens enkele onderzoeken kunnen er een paar onzuiverheden zitten in e-sigaretten. Feit is dat de damp van een e-sigaret veel minder schadelijk voor de gezondheid is dan de rook van een normale sigaret. Ooit een e-sigaret met een smaakje geprobeerd?

Mijn verslaving afbouwen

Jarenlang was ik verslaafd aan roken. Ik had een nicotineverslaving opgebouwd. Nadat mijn kleinkinderen waren geboren, ging er een knop bij mij om. Ik wilde niet dat mijn kleinkinderen in mijn rook moeten leven. Tegen een verslaving ingaan, is het moeilijkste wat er is. Daarom besloot ik te beginnen met e-sigaretten.

Een gezonder leven

Ik bepaal zelf hoeveel nicotine er in een e-liquids gaat door de liquids zelf te mixen. Zo bouw ik het nicotineniveau steeds verder af. Ik wil nog heel lang blijven leven om mijn kleinkinderen te zien opgroeien. Uiteindelijk wil ik stoppen met roken!

https://www.e-liquidwinkel.nl/