Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

E liquid kopen

Ben jij al jarenlang een roker? En geniet je hiervan, of baal je er juist van? Ik heb 30 jaar gerookt. Elke dag 1 pakje sigaretten. Ik genoot van mijn sigaretjes. Maar ook standaard 1 dag in de week koppijn. Stond ik onder de douche, dan spoelde ik de nicotinegeur letterlijk van me af. Op een gegeven moment ging ik me ernstig zorgen maken. Ik voelde mijn conditie achteruit gaan. Hijgen als ik een trap op moest. Ja, het werd eens tijd om te stoppen. Maar ik wist ook hoe vervelend die hele periode zou worden. Ik had in het verleden al meerdere stoppogingen gedaan, en die waren niet gemakkelijk. Nicotinepleisters? Misschien helpt dat voor sommigen, maar voor mij niet.Praatgroepjes? Nee dank je.

Elektronisch roken

Op een feestje raakte ik in gesprek met een e-roker. Zo’n elektrisch ding. Vond dat ding er niet uitzien, maarja. Deze e-roker had er ook 30 jaar sigaretten opzitten, en was duidelijk heel erg blij met zijn elektrische pijpje. “Ik heb nooit meer koppijn, en mijn conditie wordt alsmaar beter. En nog belangrijker : ik mis die klote sigaret nog geen seconde per dag!” Hij overhandigde mij zo’n apparaatje. Heb de hele avond staan te kletsen, biertjes gedronken, en “gedampt” met dat ding. Om 2.30 uur ’s nachts ging ik naar huis en had de hele avond niet gerookt. Ook geen behoefte gehad.

E liquid bestellen

We zijn nu 7 jaar verder. Ik rook al 7 jaar niet meer. Ik damp! Ik gebruik e-vloeistof met nicotine. En ben ervan overtuigd dat iedereen die nog sigaretten rookt kan stoppen. Het belangrijkste is dat je een goeie e-sigaret koopt, en een goede smaak e liquid. E liquid bestellen kan online bij E-liquidwinkel voor de laagste prijzen. E liquid kopen bij een specialist: Producten van hoge kwaliteit Scherpe prijs Uitgebreid assortiment aan verschillende smaken Uitstekende service

https://www.e-liquidwinkel.nl/