Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Duurzame bamboe kleding heren en dames

Nooboo beschikt tot een breed assortiment aan duurzame bamboe kleding heren en dames, maar het bamboe t-shirt heren en dames wordt erkent als het hoofdproduct van Nooboo. Met het minimalisme ontwerp van ieder bamboe t-shirt heren en dames zal dit tevens geschikt zijn voor ieder kledingstijl. Bovendien zijn de bamboe t-shirts verkrijgbaar zowel in een v-neck als in een ronde hals pasvorm. Alle duurzame bamboe kleding zijn geproduceerd met unieke materialen, waarbij enkele varianten zelfs voorzien zijn van een 100% biologisch afbreekbare bamboestof en 100% biologisch kleur. De biologische componenten van de duurzame bamboe kleding verstrekken continuïteit in comfort en zachtheid, waardoor het nog eens duurzaam en milieuvriendelijk blijft. De duurzame bamboe kleding heren en dames zijn te bestellen via onze website. Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al bij je in huis. Een echte essential wat thuishoort in je kledingkast!

 

Waarom bamboe kleding?

Allereerst Nooboo’s bamboe kleding heren en dames hebben verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele katoenen kleding. Onze duurzame bamboe kleding heren en dames zijn niet schadelijk voor je lichaam en het blijft in een uitstekend conditie na het dragen en wassen. Hierdoor hoef je minder vaak te strijken, waardoor je nog eens tijd en energiekosten mee bespaart. Bovendien heeft het bamboe materiaal een absorberend functie en absorbeert drie keer zoveel lichaamsvocht en ongemakkelijke lichaamsgeuren. Vervolgens verstrekken de bamboe t-shirts verkoeling en isolering bij het dragen. Hierdoor ben je altijd dag- en nacht gereed. Misschien het allerbelangrijkst is dat je met het produceren van één bamboe t-shirt 3500 liter aan water bespaart. Denk niet alleen aan het eigenwelzijn maar ook die van de wereld. World happy, we happy!

 

Waarom Nooboo?

Nooboo streeft ernaar met betrekking tot duurzaamheid, kwaliteit, comfort en zachtheid om continue te kunnen leveren. Om dit te kunnen realiseren wordt ons milieuvriendelijk productieproces en kwaliteitscontrole erg serieus genomen. Bovendien brengt Nooboo continue vernieuwing in het assortiment en kun je bij ons terecht voor de volgende duurzame bamboe producten: bamboe t-shirts, bamboe long sleeves, bamboe sweaters, bamboe lounge wear en bamboe accessoires.” Doordat alle bamboe kleding uit een kwalitatief bamboestof bestaan is het hierdoor licht van gewicht, waardoor het ideaal is voor dag aan dag. Met de duurzame bamboe kleding heren en dames ben je zelfs voor 95% beschermt tegen uv-stralingen en bacteriën. Sterker nog deze unieke eigenschappen zorgen voor een betere look op je outfit. De 100% duurzame bamboe t-shirts en bamboe kimono zijn los verkrijgbaar of per 2-3 pack. Bestel je eerste duurzame bamboe kleding voor heren of voor dames bij Nooboo!

 

Bestellen bij Nooboo

Bestellen bij Nooboo is eenvoudiger dan ooit. Je selecteert in ons assortiment door jou gekozen duurzame bamboe kleding heren of duurzame bamboe kleding dames met de juiste maat. Nooboo verzendt je bestelling zo spoedig mogelijk. Indien je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, wordt het op dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt de volgende werkdag in huis. Je hoeft niet aanwezig te zijn thuis, want het pakket past door je brievenbus. Bestel nu je eerste 100% biologische bamboe t-shirt heren en dames!