Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

De vloerenspecialist in Amsterdam

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer of is uw huidige vloer aan vervanging toe? Bent u daarom naar vloeren aan het oriënteren en zoekt u advies bij het maken van een keuze? De Vloerenspecialist aan Huis is dé vloerenspecialist in regio Amsterdam. Wij komen bij u thuis langs om u gratis te adviseren over de mogelijkheden in onze collectie.

Wanneer u overgaat tot het bestellen van een vloer uit onze collectie is ook de meet- en legservice geheel gratis. De prijs voor het kopen van een vloer bij ons is dus inclusief het leggen daarvan, alsmede het egaliseren.

U kunt bij ons terecht voor PVC vloeren, marmoleum vloeren, vinyl, en tapijt.

Al 20 jaar dé vloerenspecialist voor regio Amsterdam

  • Gratis meet- en legservice bij aankoop van een vloer
  • Laagste prijs garantie
  • Breed aanbod aan vloeren
  • U wordt geadviseerd door een echte specialist, met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vloeren leggen
  • Vrijblijvende offerte ontvangen binnen 24 uur
  • Actief in de omgeving van Amsterdam en Purmerend
  • Vrijblijvende afspraak op locatie voor gratis advies

PVC vloeren

De Vloerenspecialist aan Huis levert verschillende PVC vloeren, waaronder Allura Wood, Forbo Allura Flex Wood, Allura Abstract en Allura Stone. PVC staat voor polyvinylchloride en is een kunststofmateriaal. De vloeren hebben dezelfde uitstraling als houten of stenen vloeren en voelen dankzij een reliëf op de toplaag ook als zodanig aan.

De vloer laat zich makkelijk onderhouden, is duurzaam en bestand tegen een stootje. Niet voor niets hebben PVC vloeren de laatste jaren aan populariteit gewonnen.

Marmoleum vloeren

Marmoleum is de collectie naam van linoleum vloeren. Deze vloer wordt geproduceerd uit natuurlijke producten en is daarmee een duurzame keuze. Voor de productie worden hernieuwbare producten gebruikt, waaronder lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. De natuurlijke uitstraling en duurzaamheid maakt dat de marmoleum vloer erg populair is. Deze heeft immers een authentieke en karakteristieke uitstraling.

De Vloerenspecialist aan Huis levert marmoleum vloeren van het gerenommeerde merk Forbo. Deze vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit. De beschermende laag die bovenop de vloer is aangebracht loopt deze niet snel schade op en kan de vloer ook eenvoudig onderhouden worden. Van marmoleum vloeren kunt u dus lang blijven genieten.

Vinyl vloeren

Wie het met een beperkter budget moet doen kan gaan voor een vinyl vloer. Deze vloeren zijn doorgaans betaalbaarder, maar daarom niet minder fraai. Er is veel keuze qua designs en kleuren. De Vloerenspecialist aan Huis levert vinyl vloeren van het merk Novilon. Duurzaam, eenvoudig onderhoud, comfortabel en veerkrachtig en boven alles dus betaalbaar.

Maak een afspraak voor gratis advies aan huis

Wilt u weten wat een van onze vloeren u zou gaan kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen bij u langs op locatie op de ruimte(n) op te meten en stellen op basis daarvan de offerte op. Deze ontvangt u vervolgens binnen 24 uur van ons. Voor verdere informatie zijn wij telefonisch bereikbaar via 0299 786 903 of middels het contactformulier op onze website.

 

https://www.vloerenspecialistaanhuis.nl