Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

De verkoop van een oude bestelwagen

Heeft u een bezorgservice, of een andere onderneming waar u een bestelwagen voor gebruikt? Dan kan het zo maar zijn dat u uw oude bus wilt verkopen. De verkoop bestelwagen kan dan ook lastig zijn, omdat u niet zo goed weet waar u moet zijn. Hier willen wij u graag bij helpen! U heeft namelijk verschillende mogelijkheden voor het verkopen van uw bestelwagen. In dit blog bericht vertellen wij u hier graag meer over.

Verkoop bestelwagen via internet

Tegenwoordig is het steeds gemakkelijker om via het internet potentiële kopers te vinden voor uw bestelwagen. Hierin heeft u dan ook verschillende mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld de keuze voor het verkoopkanaal belangrijk om de juiste potentiële kopers te vinden. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat u mooie foto’s maakt van uw bestelwagen en dat u eerlijk bent over de schade die hij heeft gehad. Zo krijgt u namelijk alleen echte geïnteresseerde kijkers en zal de verkoop van uw bestelwagen snel en goed zijn.

Bus verkopen aan een opkoper

Een andere, en wellicht betere, mogelijkheid, is het verkopen van uw bestelwagen aan een bus opkoper. Dit brengt namelijk grote voordelen met zich mee. In eerste instantie is het natuurlijk erg gemakkelijk. U hoeft enkel contact op te nemen met de bus opkoper. Deze zal vervolgens uw bus beoordelen aan een aantal punten. Het is dan ook belangrijk dat u goed en duidelijk communiceert over de schade die de bus heeft gehad en bijvoorbeeld het aantal kilometers dat hij gemaakt heeft. Ook zal u meerdere foto’s van de bestelwagen opsturen en wordt hij beoordeeld door een specialist. Hieruit zal een marktconforme prijs komen die ze op uw bus bieden. Wanneer u hiermee akkoord gaat, is uw bus verkocht. Makkelijker kan het bijna niet!

https://www.koopmijnbus.nl/