Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

De tuinmeubel trends van 2021

Een nieuw jaar schreeuwt om vernieuwing. Zeker na het afgelopen jaar, kunnen de meeste mensen wel een positieve draai gebruiken. Wat is er dan leuker om je eigen tuin een complete make over te geven? Eentje waar je je heerlijk in terug kan trekken helemaal in je eigen nieuwe stijl. De nieuwste trends van dit jaar zullen dit alleen maar makkelijker maken voor je.

Wat voor type tuin gaat het worden dit jaar?

Deze winter is de perfecte tijd van het jaar om rond te gaan kijken naar wat voor look je jouw tuin wilt gaan geven. In 2021 draait het om warmte en genieten. En wat staat er meer voor warmte dan een heerlijke vuurtafel op je terras? Zelfs in de koude winterdagen kun je op je terras blijven zitten, heerlijk verwarmd. Deze vuurtafels zijn op maat te maken, dus ook in een kleine tuin kunt u hiervan genieten. Rondom de vuurtafel kun je kiezen voor een heerlijk lounge set en een leuk passend bijzet tafeltje van slank design. Wat helemaal terug komt is de houtlook parasol. Licht als aluminium maar wel met originele houtlook. Perfect om zo je terras van schaduw te voorzien op de zonnige zomerdagen. De kleur dit jaar heeft veel weg van antraciet/ grijs. Ook de combinatie van aluminium en hout zoals bij de houtlookparasols zul je dit jaar veel in tuinmeubelen terug gaan vinden. Tijdloos en elegant.

Online of offline kopen

Het aanschaffen van nieuwe tuinmeubelen is deze ronde iets lastiger als vorige jaren. Gelukkig hebben ze hier online winkelen voor uitgevonden. Uiteraard is het fijner om je nieuwe aanschaf eerst te zien en te voelen in het echt. Maar veel consumenten kiezen er voor om tuinmeubelen online te kopen. In het voorjaar zal dit wel weer mogelijk moeten zijn, of dat winkels weer op afspraak gaan werken. Gelukkig is er de mogelijkheid om online goed te kunnen bekijken wat er bij je past. Sommige websites hebben de optie om online je eigen tuin te ontwerpen met de nieuwe tuinmeubels dit jij graag wilt hebben. Zo krijg je een beter beeld wat er wel en niet past in jouw tuin. Bestel je liever alles online en laat je het thuis bezorgen, zorg er dan wel voor dat je alles goed opmeet en de juiste maten doorgeeft.

Je tuin als verlengde van je huis

Je eigen tuin is de perfecte plek om tot rust te komen na een lange werkdag, of als het toekomstbeeld niet veranderd, om juist als werkplek te gaan gebruiken. Een goede lounge set met heerlijke kussens , een robuuste tafel en een heerlijke lig/zit stoel in dezelfde kleur als je lounge set zijn dan ook echte must haves voor in je tuin. Om goed te genieten hiervan, ook als de weersomstandigheden iets minder is, is het plaatsen van een overkapping een goede mogelijkheid. Plaats de overkapping in dezelfde stijl en kleur als je tuinmeubelen voor een compleet geheel. Niet alleen binnen in je huis zit je comfortabel en warm, maar ook buiten als een verlengde van je huis.