Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

De charme van RVS-letters

U hoeft geen hele lichtbakken, neonverlichting of schreeuwerige reclameborden aan uw pand te bevestigen om te laten weten dat u bestaat. Soms wilt u juist subtiel uw bedrijfsnaam kwijt, slechts om bezoekers de goede richting op te loodsen. Wanneer u op zoek bent naar een subtiele, maar luxe vormgeving van uw bedrijfsnaam dan bieden RVS letters uitkomst. Deze letters zijn gemaakt van roestvast staal, ook wel INOX. Dit RVS is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Om van ‘roestvast staal’ te kunnen spreken, is minimaal 11 tot 12% chroom nodig en maximaal 1,2% koolstof. Letters die gemaakt zijn van dit materiaal gaan dus ontzettend lang mee. Nadat u ze eenmaal heeft geplaatst, hoeft u er eigenlijk niet meer naar om te kijken. Wie denkt dat de soorten RVS-letters al in beton gegoten zijn, heft het mis. Met dit material kunt u alle kanten op. Wij nemen met u de soorten RVS-letters even door.

Kies uw lettertype

natuurlijk heeft u de keuze voor het lettertype dat past bij uw organisatie. Moet dit strak of juist sierlijk? Modern of klassiek? Dat is aan u. Hoever moeten de letters van elkaar vandaan staan en wat zijn voor u de perfecte afmetingen. Denk vooraf goed na over de plaats waar u de letters wilt bevestigen, dit maakt de keuze al een stuk gemakkelijker.

Meer over de mogelijkheden?

Voor het beste resultaat is het aan te raden om de letters te laten monteren door deskundigen. Het zou toch zonde zijn als u niet het gewenste effect bereikt, enkel omdat de letters op de verkeerde manier zijn bevestigd. Waar u die ervaren monteurs vindt? Bijvoorbeeld bij Bosman Reklame. Voordeel hiervan is dat de monteurs van de leverancier zelf komen. Ze werken dus al jarenlang met deze materialen en weten precies hoe ze de beste kwaliteit kunnen bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail dan gerust. Ook kunt u langskomen in de showroom om vast een showmodel te bekijken. De specialisten staan u graag te woord met aanvullende informatie over de mogelijkheden.

https://www.bosmanreklame.com/