Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Dé bed en breakfast van Frankrijk op onze doorreis

Dé bed en breakfast van Frankrijk op onze doorreis

Wie houdt er nou niet van een goede vakantie?! Samen met mijn vriend, Luuk, ben ik gek op roadtrips en leuke nieuwe plekjes ontdekken. Dit jaar had onze vakantie het thema: Dé bed en breakfast in Frankijk op onze doorreis vinden. Dit was echt een hele zoektocht. De Bed en Breakfast moest langs route du Soleil liggen, want over die weg gingen we onze roadtrip doen.

Je n’ai parle pas euhm.. frans

Luuk is echt een held op sokken, als het gaat om de Franse taal. Hij mompelt altijd maar wat en dan kijken de Fransen mij wanhopig aan alsof ik het kan vertalen. Maar mijn Frans is net zo goed als die van hem. We praten dus met onze handen en voeten. Dit levert natuurlijk hilarische momenten op, maar ’s avonds na een lange dag wil jij je hier niet druk over maken. Bijvoorbeeld als je incheckt of een schone handdoek nodig hebt. De eis voor een Bed en Breakfast in Frankrijk op onze doorreis is dan ook erg hoog.

La Parle d’Anrosey

We hebben aardig wat Bed en Breakfasten gehad. Een aantal waar we met handen en voeten moesten praten. Maar toen kwamen we bij La Parle d’Anrosey. Eindelijk konden we overnachten bij Nederlanders langs route de soleil. Dit is een Bed en Breakfast in de buurt van Nancy.

Geslaagde vakantie

Bij La Parle d’Anrosey waan je je echt weer helemaal terug in de tijd van de 19e eeuw. Van een dag op de weg zitten, naar ruimtelijk uitzicht. Je kan zo aan tafelschuiven bij Egbert en Ilja, de eigenaren en ze vertellen de plekjes die je echt moet zien. Zo zijn we naar de stad van Diderot geweest en hebben we een sportieve fietstocht gemaakt. Het is zeker een aanrader. Dit was voor ons dé bed en breakfast in Frankrijk op onze doorreis.

https://laperledanrosey.nl/