Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

DB-Sourcing

Wie is DB-Sourcing

DB Sourcing mag zich met recht specialist noemen op het gebied van uitvoerende taken, rondom de inkoopprocessen van industriële producties. Het gehele proces van productie van metalen producten, halffabrikaten en onderdelen in China en Polen wordt hiermee verzorgd. Door de productie aldaar te laten plaatsvinden, worden industriële producten tegen een gunstig tarief aangeboden.

Ontzorgen

DB Sourcing neemt u veel werk uit handen, door het gehele proces van productie en levering voor u te verzorgen.

Spuitgieten

Als u overtuigd bent van de meerwaarde van DB Sourcing, dan kunt u overwegen het aluminium spuitgieten uit te besteden aan DB Sourcing. Aluminium spuitgieten getuigt van kwaliteit en efficientie als het wordt toegepast bij het produceren van onderdelen. Bij het aluminium spuitgieten wordt gebruik gemaakt van coquille gieten en aluminium spuitgieten. In overleg met u zal worden bepaald, welke vorm het meest geschikt is. Omdat ook het spuitgieten plaatsvindt in China en Polen, kunnen de kosten laag worden gehouden. Voor bestellingen die haast hebben zal de productie in Polen plaatsvinden, vanwege de korte levertijden die daar van toepassing zijn.

Verloren was

Bij verloren was wordt voor de productie van industriële producten gebruik gemaakt van wassen mallen. De methode verloren was, is bij uitstek geschikt voor het gieten van vormen die complex zijn te noemen. Allereerst wordt er een matrijs gemaakt waar vervolgens de was in wordt gespoten. Het resultaat daarvan is na het afkoelen, een kopie van het eindproduct. Er komt vervolgens een keramische laag over de wasmodellen en na een periode in de oven is de was verdwenen. Vandaar de term “verloren was”. Verloren was methode is een precisiewerk en leent zich om die reden goed voor producten die veel nauwkeurigheid vragen. Ook voor grote aantallen is de verloren was methode bewezen effectief.