Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Crèche in Den Haag gezocht?

Is het zover en mag uw kind naar een crèche in Den Haag? Dan bent u er wellicht al achter gekomen dat het lastig kan zijn om voor uw gevoel de ‘juiste’ kinderopvang te kiezen. Geen zorgen, we helpen u daarom graag een handje door u meer vertellen over een zeer fijn kinderdagverblijf en BSO in Den Haag: Road2School. Dit is een kinderdagverblijf in Den Haag waar het unieke kind en zijn of haar ontwikkeling op spelenderwijs centraal staat.

Over kinderdagverblijf Road2School

Zoals de naam al zegt, zorgt deze warme kinderopvang in Den Haag ervoor dat uw kindje zich lekker vrij en op zijn of haar eigen tempo kan voorbereiden en kan wennen aan naar school gaan straks. Het is de eerste stap van de weg naar de basisschool. Deze crèche in Den Haag staat bekend om leren door te spelen. De kinderen krijgen hier de ruimte heel veel te spelen en zich zo geheel op eigen niveau te ontwikkelen, onder begeleiding van opgeleide pedagogisch medewerkers.

Wat biedt dit kinderdagverblijf in Den Haag?

Road2School probeert tegen een laag tarief zeer fijne en stimulerende kinderopvang in Den Haag te bieden. Ze bieden zowel een crèche voor de kleinsten als BSO in Den Haag aan voor de oudere kindjes. U kunt van dit kinderdagverblijf het volgende verwachten:

  • Ieder kind uniek, belangrijk en hartstikke welkom (ook kinderen met een ‘rugtasje’);
  • Elk kind krijgt de juiste aandacht en geborgenheid;
  • De groepen zijn klein, zodat ieder kind ook genoeg aandacht krijgt;
  • Er staan geschoolde pedagogische medewerkers op de groep;
  • Uw kind krijgt hier alle ruimte om voorschoolse vaardigheden te leren;
  • Op spelende wijze wordt uw kind hier geprikkeld en uitgedaagd met activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van uw kind;
  • Langdurig verblijf is mogelijk.

De activiteiten die worden aangeboden op de crèche in Den Haag en op de BSO in Den Haag variëren van gym, buitenspelen, samen spelletjes spelen, emotionele ontwikkeling prikkelen en creatieve, muzikale, taalvaardige en cognitieve activiteiten doen. Zo wordt uw kind op allerlei vlakken uitgedaagd, maar altijd in spelvorm en op zijn of haar eigen tempo.

Aanmelden bij kinderopvang Den Haag

Bij Road2School staat een leuke tijd hebben en zich spelenderwijs ontwikkelen op het eigen tempo centraal. Spreekt dit u aan en ziet u graag uw kind(eren) naar deze huiselijke en open crèche in Den Haag gaan? Bekijk dan gerust de website van Road2School en neem contact met ze op om te kijken wanneer er plek vrij is. U bent ook altijd welkom om eens op locatie te komen kijken. Daarvoor kunt u altijd een afspraak maken door even te bellen of te mailen.

https://www.road2school.nl/