Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Bootverhuur Friesland

Friesland heeft meer te bieden dan alleen meren, weilanden en vergezichten. In Gaasterland vind je de prachtigste natuur en bossen. Wil je een dag erop uit en een boot huren in Friesland? Dan is dit een prachtig gebied om een mooie tocht te maken. Op zoek naar Bootverhuur Friesland om deze prachtige provincie te water te leren kennen?

Woudsend

Via de Nauwe Wijmerts of via de Rakken zet je als eerste koers naar het dorp Woudsend. Woudsend is een moderne watersportplaats met vele terrasjes en genoeg aanlegmogelijkheden in het dorp. Met zijn prachtige steegjes, doorkijkjes en 2 molens is Woudsend de moeite waard om even af te meren. Ben je Woudsend eenmaal gepasseerd dan kom je op het Slotermeer. Op het Slotermeer ga je naar rechts en vaar je naar het dorp Balk. Op het Slotermeer kun je genieten van de vele zeiltjes van de zeilscholen en zeilkampen die het Slotermeer als vaargebied hebben.

Zeilboot verhuur Friesland

Op zomerse dagen kom je ogen tekort zoveel verschillende boten zie je varen. Van stoere motorboten tot polyvalken, snelle catamarans en de prachtige skutsjes met hun grote bruine zeilen. Voor een sportief dagje op het water moet je bij ons zijn. Meer aan in de havens van de gezellige steden en dorpen aan het water en geniet van de historie. Wij garanderen met onze zeilboot verhuur in Friesland dat je zult genieten op het water!

https://genietenophetwater.nl/