Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Bong en toebehoren

Bong en allerlei toebehoren koop je bij 240Shop

Ik was onlangs op zoek naar een bong. Maar ja, waar koop je zoiets? Niet in de supermarkt in ieder geval. Daarom besloot ik maar te zoeken op het web, in de hoop dat ik succes zou hebben. En of ik succes had! Ik kwam al snel uit bij 420Shop. Eenmaal in de webshop keek ik mijn ogen uit. Wow, zo veel keus op het gebied van bongs! Ik kon kiezen uit zo veel verschillende soorten. Van glas, een een bong van acryl en nog veel meer!

Geschikt voor middelen, tabak en hasj

Deze bong is zeer geschikt voor het roken van middelen, hasj en tabak. Wist je dat het roken met een bong vele voordelen kent? Allereerst verspil je veel minder rook. Je bespaart hierdoor veel geld. Bij het roken van een joint gaat een deel van de hasj of de middelen namelijk de lucht in. Daarnaast wordt de rook afgekoeld voordat je het inademt. Dat is een stuk beter voor je keel. En vind je het niet gewoon gaaf om alle rook door de bong heen te zien lopen? Dat is natuurlijk wat we willen! Jij ook?

Een bong van glas

Afijn, ik bestelde een bong van glas bij 420Shop. Hij was zeer discreet verpakt en ik had hem al in een paar dagen binnen. Zo fijn! Van lang wachten is bij 420Shop zeker geen sprake. Top, ik ben blij!

https://420shop.nl/