Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Bij Tegelhal Zuid kiest u de mooiste tegels uit

Tegelhandel Rotterdam

Als u op zoek bent naar een nieuwe tegelvloer, al dan niet voorzien van vloerverwarming, is het goed om te weten dat tegelhandel Rotterdam een grote collectie wand- en vloertegels heeft die u ook nog eens in de showroom kunt bekijken. Tegelhandel Rotterdam heeft vele jaren ervaring als het gaat om:

  • vloerverwarming
  • tegels
  • plinten
  • egalisatie
  • cement dekvloeren

Tegelzetter Rotterdam

Als u een betrouwbare partner zoekt die uw verbouwing naar volle tevredenheid kan uitvoeren, dan kunt u gebruik maken van tegelhandel Rotterdam. Tegelzetter Rotterdam is het adres bij uitstek waar u uw opdracht tot tegelzetten kunt laten uitvoeren. Uw tegelwerk zal zorgvuldig worden geplaatst waardoor u binnen afzienbare tijd kunt genieten van uw nieuwe tegelwerk.

Tegels uitzoeken

Als u een keuze moet maken uit tegels, kan tegelzetter Rotterdam u voorbeelden laten zien op het gebied van: wandtegels, vloertegels, keukentegels en natuursteen tegels. Voor elk wat wils dus. Met gastvrijheid hoog in het vaandel, kan tegelzetter Rotterdam u voorzien van de juiste informatie. Zo weet u u zeker dat u de keuze maakt die het meest geschikt is voor uw situatie.

Persoonlijk contact

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte is mogelijk. Wilt u liever persoonlijk contact waarbij uw wensen in kaart worden gebracht, onder het genot van een kopje koffie of thee, dan kunt u hiervoor in de showroom terecht. Hiervoor kunt u het contactformulier op de website invullen. U zult zien dat de betrokken, gedreven houding van het familiebedrijf u zal aanspreken. Als u na afloop met een prettig gevoel tegelhandel Rotterdam verlaat, rest u niets anders dan te genieten van de voorpret, die het vooruitzicht op een prachtig uitgevoerde verbouwing u zal brengen.

https://www.tegelhalzuid.nl/