Grotemarkt beraad
Image default
Tweewielers

Bij deze winkel kunt u een mooie bakfiets kopen

Bij Fietskar.nl vindt u een breed assortiment aan bakfietsen en fietsaccessoires. Daarmee neemt u eenvoudig meer bagage of passagiers mee op de fiets. Indien u extra veel bagage mee wilt nemen, bijvoorbeeld als fietskoerier, is een elektrische cargofiets iets voor u. Als u een bakfiets wilt kopen, kiest u uit verschillende merken en modellen. U vindt het volledige assortiment van deze fietswinkel online.

U kiest bij deze aanbieder uit verschillende fietsen

In dit aanbod vindt u uitsluitend fietsen van topkwaliteit. U kunt bijvoorbeeld een elektrische bakfiets of cargofiets kopen van Urban Arrow. Dit topmerk levert fietsen die de perfecte combinatie zijn van veiligheid, comfort en design. Van dit merk kiest u uit verschillende modellen, zoals lange en korte cargobikes. In het aanbod van deze fietswinkel vindt u ook andere uitstekende merken, zoals Carqon. Dit Nederlandse merk heeft al met diverse modellen ontwerpprijzen gewonnen. Van dit merk kunt u zowel fietsen bestellen als handige accessoires. Zo koopt u bijvoorbeeld een handige afdekhoes om cargo te beschermen tegen de regen. Met een Maxi-Cosidrager plaatst u eenvoudig een Maxi-Cosi in de bakfiets om uw kleine mee te nemen. Een ander Nederlands merk dat zowel accessoires als fietsen van topkwaliteit verkoopt, is Johnny Loco. Deze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook wendbaar en dus ideaal om een drukke stad mee te doorkruisen. U ziet, u heeft keuze genoeg uit topmerken bij deze fietsenprofessional. Bekijk het aanbod online en informeer naar het model dat u wenst.

Vraag deze expert om meer informatie

Wilt u een specifieke elektrische bakfiets of cargofiets kopen? Dan kunt u contact opnemen met de specialisten van Fietskar.nl. U kunt een afspraak maken bij de showroom om uw favoriete modellen uit te proberen of u kunt direct een fiets reserveren. U kunt deze professionals uiteraard ook bereiken om vragen te stellen over hun producten en andere zaken.