Grotemarkt beraad
Image default
Woning en Tuin

Bij De Naambordenwebwinkel vind je de leukste naamplaatjes!

Huisnummers van hoogwaardige kunststof, naamplaten van hout en ook messing naambordjes: dit en nog veel meer varianten kun je 24/7 online bestellen. De Naambordenwebwinkel is niet gespecialiseerd in één soort materiaal of een specifieke stijl. Deze allround naamplatenwinkel biedt juist een totaalpakket. Zo zijn er airbrush bordjes, platen van brons, emaille en glas en ook handgemaakte exemplaren in authentieke Engelse cottage stijl.

Er is een alfabetische opsomming gemaakt, zodat jij alle opties goed kunt overwegen. Per categorie tref je foto’s van de complete deelcollectie. Zoek jij een naamplaat van messing? Klik links op de homepage op ‘messing naambordjes’ en er verschijnen tientallen modellen. Van klein tot groot van recht tot rond en zelfs ontwerpen met afbeeldingen. Denk dan aan verschillende honden: een rottweiler, herder, labrador en bulldog om enkelen te noemen. Ook idyllische afbeeldingen van een boer met ploeg en een viskotter behoren tot de mogelijkheden.

Emaille huisnummerborden

Emaille naamborden voldoen onder meer aan de volgende eigenschappen:

-sterk;

-duurzaam;

-weerbestendig;

-praktisch in onderhoud;

-stijlvolle uitstraling.

Naambordjes van emaille worden één voor één gemaakt, met oog voor detail. De basis is een metalen plaat en die wordt vervolgens beschilderd. Is de verf droog dan komt er een laagje glazuur overheen, oftewel gesmolten glas. Deze bedekking zorgt niet alleen voor een prachtige glans, het dient ook als bescherming tegen warmte, koude, water, stof en vuil. Als je kiest voor emaille investeer je echt in de lange termijn. Je zult merken dat de naamplaat er seizoen na seizoen, jaar in jaar uit als nieuw uit blijft zien.

De bestelprocedure bij De Naambordenwebwinkel is eenvoudig. Klik op de foto van jouw favoriet. Vul de productopties in. Hieronder vallen de tekst, het lettertype, de kadrering, de kleur van het bord en de kleur van de tekst. Als jouw bestelling binnenkomt gaat het Naambordenwebwinkel-team er direct mee aan de slag. Binnen een paar dagen kun je de emaille naamplaat bij de voordeur bevestigen!

https://www.naambordenwebwinkel.nl/