Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Bidons bedrukken als leuke verrassing

Het ontwerpen van je eigen aangepaste waterflessen zal je naamsbekendheid vergroten en je bedrijfslogo zichtbaar maken. Omdat bidons zulke praktische artikelen zijn, zullen je medewerkers en klanten ze vaak dagelijks gebruiken. Om deze reden zijn gepersonaliseerde waterflessen een duurzaam en zeer effectief promotieproduct. Bidons met rietje, koorden, karabijnhaak of anti-leksystemen zijn essentiële items voor mensen van alle disciplines.

 

Bidons bedrukken als leuke verrassing

Bidons zijn producten die herhaaldelijk kunnen worden gebruikt voor drinkwater of andere vloeistoffen. Wil je je klanten echter echt positief verrassen, geef ze dan gepersonaliseerde herbruikbare waterflessen. Het hoogtepunt van dit relatiegeschenk is dat het langdurig kan worden gebruikt en een grote duurzaamheid heeft. Je klanten of leveranciers zullen je niet vergeten als je ze dit cadeau geeft. Geen wonder dat veel mensen gepersonaliseerde bidons als een van de beste relatiegeschenken beschouwen.

 

Duurzaamheid en variatie

Waterflessen met opdruk zijn meestal ontworpen om langdurig te worden gebruikt. Je kunt ze in verschillende maten en materialen aanbieden. Het is mogelijk om waterflessen weg te geven die de laatste tijd erg in de mode zijn. Op deze manier zal het, afhankelijk van de materialen, een grotere duurzaamheid hebben. Bovendien kunnen ze op verschillende manieren worden aangepast. Je kunt er namelijk voor kiezen om je logo discreet op een bepaald deel van de fles te plaatsen, maar je kunt uiteindelijk ook een ontwerp of zelfs een embleem op de fles opnemen.

 

Effectieve relatiegeschenken

Bidons zijn te vinden in verschillende maten met verschillende capaciteiten en met verschillende vormen en sluitsystemen. Dit betekent dat je de fles kunt kiezen die het beste past bij het imago dat jij je bedrijf wilt laten uitstralen en bij het logo dat in de fles wordt verwerkt. Deze gepersonaliseerde flessen met je logo of afbeelding zijn ongetwijfeld een van de meest effectieve relatiegeschenken die je kunt geven. Wil je bidons bedrukken? Tbtb.nl is de specialist en hebben heel veel opties.