Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Beukenhaag kopen bij De Plantenspecialist

Het was tijd voor verandering. Ik ging een beukenhaag kopen bij De Plantenspecialist. Een groene, of een rode. Ik koos voor de rode versie en liet hem thuis bezorgen! Vandaag deel ik mijn ervaringen met u!

Heb ik al verteld dat u hier ook terecht kunt voor een hedera schutting, hedera haag en schermen en voor siergrassen kopen? Wow!

De Plantenspecialist voorziet u graag van planten van de beste kwaliteit

De beste prijs

De beukenhaag die ik besloot te kopen bij De Plantenspecialist is van de beste kwaliteit. Maar dat betekent niet dat de haag duur was. Alles behalve zelfs. Bij De Plantenspecialist geniet u van de allerbeste kwaliteit voor de beste prijs. En dat heb ik gemerkt. De beukenhaag die ik ontving is goed vertakt. Van kale plekken is geen sprake!

De Plantenspecialist | uitstekende kwaliteit en meer

  • Alleen de mooiste planten in de beste staat
  • De planten zijn veel goedkoper dan bij plaatselijke winkels zoals de Intratuin
  • Binnen 2 tot 3 dagen geleverd
  • Ze selecteren de plant helemaal zelf bij de kweker

Informatie over de verzorging

Ik had geen verstand van de verzorging van de beukenhaag. Gelukkig vond ik op de website van De Plantenspecialist een hele hoop bruikbare info over de verzorging. Zo kwam ik er achter dat ik de haag maar twee keer per jaar hoef te snoeien. Dat valt echt reuze mee! Daarnaast moet ik hem tweemaal per jaar bemesten.

Kant en klaar

De haag die ik kocht kwam binnen 2 a 3 dagen kant en klaar bij me aan. Hij was helemaal klaar om geplant te worden. Het enige wat ik nog moest doen was een mooi plekje uitzoeken. Hij staat aan de kant waar eerst een hele lelijke ongezellige schutting stond. En nu maar wachten tot hij goed groeit!

Kwalitatieve planten voor de beste prijs

Tot wel 30 meter hoog?

Ik hoorde dat de haag in het wild wel 30 meter hoog kan worden. Jeetje, wat hoog he! Gelukkig wordt hij in de tuin een stuk minder hoog. Mijn man zal hem immers twee keer per jaar snoeien. Zo ver laten we het dus niet komen! Al is het nog even afwachten hoe groot hij wordt. Zo spannend en leuk!

Zeer tevreden

Ik ben meer dan tevreden over de dienstverlening van De Plantenspecialist. De Haag groeit immers goed! Daarnaast kan ik hier ook altijd terecht als ik een vraag heb over de verzorging. Ik ga ook een hedera schutting, hedera haag en schermen en siergrassen kopen.

https://www.deplantenshop.nl/