Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Betrouwbaar incassobureau in Nijmegen

No Cure No Pay incassobureau in Nijmegen

Ben je op zoek naar een incassobureau in Nijmegen? Ik heb onlangs Onyx Advocaten ingeschakeld, die ‘No Cure, No Pay’ beloven. Dit is iets waar ik zelf heel blij mee ben, want ik heb een vrij hardnekkige debiteur die hoe dan ook weigert te betalen. Als je een incassobureau inschakelt, heb je altijd buitengerechtelijke incassokosten. Dit zijn de kosten die tijdens de fase voorafgaand aan de gerechtelijke procedure worden gemaakt. Deze kosten worden door Onyx Advocaten altijd in rekening gebracht bij de debiteur, of deze nou betaalt of niet. Daardoor hoef jij je geen zorgen te maken om de kosten van het incassobureau.

Altijd een menselijke aanpak

Wat ik zelf echt fijn vind aan Onyx Advocaten, is dat zij altijd kiezen voor een menselijke aanpak. Ze begrijpen dat het verhaal van de debiteur ook belangrijk is, want er is ongetwijfeld een reden waarom ze niet betalen. De debiteur wordt daarom altijd op een nette manier benaderd. Er komt dus absoluut geen agressie, intimidatie of misleiding bij kijken. Op deze manier wordt de relatie tussen jou en de debiteur niet meer onder druk gezet. Verder zijn ze ook een juridisch incassobureau, dus ze geven jou ook altijd gedegen juridisch advies.

Draag voor 16:00 uur jouw incasso over

Wil je dat er vandaag nog actie ondernomen wordt? Draag dan nog voor 16:00 uur jouw vordering over. Onyx Advocaten gaat dan direct aan de slag om jouw vordering te innen. De eerste sommatie wordt dezelfde dag nog verzonden. De dagen daarna blijven ze er boven op zitten, zodat de druk hoog gehouden wordt en de debiteur snel het openstaande bedrag betaalt. Kijk op hun eigen website voor meer informatie en voor de mogelijkheden om contact op te nemen. Bij Onyx Advocaten krijg jij snel jouw geld!

https://www.onyx-advocaten.nl/