Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Belijning sportveld

Waar wilt u uw belijning?

Voor het aanbrengen van belijning magazijn, is het voorbehandelen een belangrijk onderdeel. Hierdoor wordt in één productiegang bereikt, dat eerdere lagen verwijderd worden. Hierbij kan gedacht worden aan cementsluiers, oude slijt- en coatinglagen of oude kunststoflagen. Direct met het verwijderen, wordt de oppervlakte gereed gemaakt voor de volgende bewerking van belijning magazijn. Hierdoor wordt op een snelle en effectieve manier gewerkt. Belijning magazijn is geschikt voor de belijning magazijn of belijning parkeergarage.

Parkeergarages

Op het gebied van veiligheid is belijning parkeergarage van groot belang. Om ongelukken te voorkomen, dient een duidelijke scheiding te worden aangebracht, tussen de parkeervakken met belijning parkeergarage en de route die voetgangers nemen. Belijning garage vindt op een punctuele manier plaats waarbij belijning parkeergarage via wegenverf in diverse vormen, kleuren en belijning wordt aangebracht.

Schoolplein

De toepassing van belijning schoolplein gebeurt, door gebruik te maken van meerdere producten, zoals koudplast, glow in the dark verf en bijvoorbeeld twee componenten wegenverf die geschikt is voor belijning schoolplein. Een speelse vormgeving die gericht is op de jongere doelgroep, maakt de belijning schoolplein tot een lust voor het oog. Belijning schoolplein is hiermee niet alleen functioneel maar ook een leuke invulling voor de ruimte rondom school. Zo heeft belijning schoolplein een grote uitwerking op de aanblik van het schoolplein.

Sportveld

Sporten vindt zowel binnen-als buiten plaats en om die reden is op beide sportfaciliteiten belijning nodig. Afhankelijk van de te beoefenen sport, kan de belijning sportveld geheel naar wens worden vormgegeven. Voor belijning sportveld kan ook worden gekozen voor belijning sportveld, in diverse kleuren. Bij het kiezen van belijning sportveld kunt u een kijkje nemen op de website. Belijning sportveld maakt het mogelijk een vrijblijvende offerte op te vragen, maar u kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen om uw wensen te bespreken.