Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Belangrijke tip bij de badkamer verbouwing: Douchestrips

Ben jij je badkamer aan het verbouwen en ben je op het punt aangekomen waar het draait op details? Vergeet dan vooral de douchestrips niet. Deze was ik zelf bijna vergeten, totdat ik zag dat mijn douchecabine minder mooi oogde als voorheen. Ik was de douchestrips vergeten. Gelukkig kwam ik er net op tijd achter. Als ik dit vergeten was, had ik zonder te weten een heel zwembad in mijn badkamer aangelegd, elke keer als ik de douche aanzet.

Ruim assortiment bij Douchestips.nl

Toen ik achter mijn bevinding kwam, ging ik meteen op internet zoeken naar goede douchestrips. Mijn badkamer project had al wat vertraging opgelopen. Wat niet de bedoeling was en ik wilde het niet verder uitstellen. Na mijn research kwam ik terecht bij Douchestrips.nl. Deze webwinkel heeft zo’n uitgebreid assortiment, maar het belangrijkste: een zeer goede prijs! Daarnaast hadden ze nog meer voordelen:

  • Douchestrip van hoge kwaliteit
  • Ervaren met het plaatsen van de strips
  • Altijd alles op voorraad

Deskundigadvies

Uiteindelijk zag ik door de bomen het bos niet meer. Er ware zoveel verschillende soorten douchetrips en het zag er naar uit dat ik alles nodig had. Gelukkig kon ik bij Douchestrips.nl bellen voor deskundigadvies. Zo konden ze mij vertellen dat ik een onderstrip voor mijn douchedeur nodig had. Dit voorkomt dat je grote plassen water in je badkamer creëert.

Douchestrips zelf monteren

Mijn bestelling had ik snel binnen, dus kon ik mijn badkamer afronden. Een van de dingen die ik nog moest doen, was dus de douchestrip monteren. De juiste douchestrip vinden was moeilijker dan het monteren zelf. Een kind kan de was doen. Mijn ervaring met Douchestrips.nl is super! Mocht mijn douchestrip weer aan vervaging toe zijn, dan weet ik bij ik aan de bel trek.

Douchestrips.nl Adres: Dorpsstraat 73, 5851 AH Afferden Telefoonnummer: 0031 (0)6 19963045 Provincie: Limburg