Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Autosloperij in de buurt van Nijmegen, Arnhem en Oss

Een goede autosloperij in Nijmegen is Autodemontage Kanaaldijk. Deze sloperij koopt jouw sloopauto, oude auto, schadeauto, auto zonder APK, auto met mankementen of oude bestelbus over voor een mooie prijs. Ook als je in de buurt woont van Arnhem en Oss kun je terecht bij deze autosloop in Nijmegen.

Staat jouw oude auto in de weg en wil je er vanaf? Of is het echt tijd geworden om jouw sloopauto in Nijmegen te verkopen? Doe zaken met sloperij Autodemontage Kanaaldijk uit Nijmegen en profiteer van de volgende voordelen:

  • Altijd reactie binnen één uur
  • Binnen 24 uur halen ze jouw sloopauto op
  • Autosloperij in Nijmegen met snelle service en expertise
  • Een mooie prijs voor jouw sloopauto
  • Snel en gemakkelijk van je schadeauto af

Autodemontage in Nijmegen

Als autodemontage in Nijmegen haalt Kanaaldijk de auto’s eerst uit elkaar en de onderdelen worden dan los aangeboden. Hun voorraad aan onderdelen is dan ook erg groot. Welk soort onderdeel je ook zoekt, je vindt het bij deze sloop in Nijmegen. Het grootste gedeelte van de onderdelen hebben ze opgeslagen in hun magazijn.

Sloopauto verkopen in Nijmegen

Wil je jouw sloopauto verkopen in Nijmegen? Kom dan in contact met Autodemontage Kanaaldijk. Indien je dat doet, ontvang je een bod van de autosloperij. Ga je akkoord, dan krijg je een RDW vrijwaringsbewijs. Vervolgens haalt de gratis ophaaldienst van Kanaaldijk je sloopauto op bij jouw thuis. In de autodemontage garage in Nijmegen slopen de medewerkers jouw sloopauto.

Sloperij in Nijmegen, Arnhem en Oss

Autodemontage kanaaldijk is een autosloperij in Nijmegen. Echter halen ze ook auto’s op in Arnhem, Oss en Wijchen. Zoek je dus een autosloperij in Arnhem, kom dan langs bij deze sloop in Nijmegen.

Autosloop in Nijmegen

Bezoek de website van Autodemontage Kanaaldijk om een beter beeld te krijgen van hun autosloop in Nijmegen. Of bel direct naar de autosloperij, dan wordt binnen 24 uur jouw schadeauto opgehaald.

Autodemontage Kanaaldijk
Adres: Rouwenboschweg 15, 6545 AE
Telefoon: 024 379 2412
Provincie: Gelderland