Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Autorijschool 123Volgas

Autorijlessen volgen

Er staan tegenwoordig steeds meer jongeren te springen om ervoor te zorgen dat als ze 18 jaar worden met de auto kunnen rijden. Dat is de laatste jaren mogelijk gemaakt door een nieuwe wetgeving. Wanneer jongeren 16,5 jaar zijn geworden, mogen ze al rijlessen gaan volgen. Vanaf hun 17de jaar mogen ze al rijexamen afleggen. Ook jongeren moeten, voordat ze hun rijexamen kunnen afleggen, eerst het theorie-examen afleggen. Ze kunnen wel tijdens de rijlessen al de theorielessen volgen. Zodra ze het theorie-examen hebben gehaald, kunnen ze vanaf hun 17de het rijexamen afleggen. Voor het theorie-examen moeten ze eerst nog een Eigen Verklaring invullen. De Eigen Verklaring kunnen ze bij het CBR kopen. U moet aangeven dat u zowel lichamelijk als geestelijk in staat bent om een auto te besturen. Ook moet u aangeven of u middelen gebruikt die het rijden zouden kunnen beïnvloeden. Als dat zo is, dan mag u niet deelnemen aan het verkeer. Wanneer u positief antwoord op de vraag of u vferbode middelen gebruikt, is ook deelname aan het verkeer uitgesloten.

De rijschool Groningen

Het is verstandig dat als u in Groningen of in de omgeving daarvan woont een rijschool Groningen te benaderen. Voor een professionele rijschool Groningen komt u zeker uit bij 123Volgas. Deze rijschool geeft in heel veel plaatsen in de provincie Groningen rijlessen. Bij 123Volgas kunt u uw rijbewijs voor de auto halen, maar ook voor de motor. De rijlessen zijn bij 123Vlogas tegen een scherpe prijs.

Een vertrouwde rijschool

Wanneer u autorijlessen gaat volgen bij de rijschool Groningen zal dat allemaal voor u vertrouwd overkomen. De rijschool Groningen is de hele week open van 08.00 uur tot 20.00 uur. Deze tijden zijn voor iedereen, die rijlessen volgt, gemakkelijk. U kunt vooraf de afspraak maken dat u thuis of op het werk wordt opgehaald. Ook als u nog student bent en u heeft wisselende tijden, dan kan daar de rijinstructeur op inspelen en u op school ophalen, om u aan het eind van de les thuis af te zetten.

Aanpassen van de lessen

Wanneer u bij de rijschool Groningen rijlessen gaat nemen, dan kunt u kiezen voor lesblokken van 2 uur. In die 2 uur kunt u gemakkelijker ervaring opdoen van het verkeer op de weg. Na een uur wordt er 15 minuten gepauzeerd om u even tot rust te laten komen. Het voordeel bij Rijschool Groningen is dat u altijd dezelfde rijinstructeur heeft. Deze rijinstructeur verzorgt onder andere het theoretische aspect, maar ook de voertuigbeheersing op de weg. Om de rijlessen aantrekkelijker te maken, kunt u in plaats van losse lessen van een uur te nemen, kiezen voor een rijpakket of zelfs een spoedcursus. U kunt voor uzelf nagaan wat voor u het beste uitkomt.