Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Autoreclame: professioneel & nauwkeurig

Wilt u op uw bedrijfswagen(s) autoreclame laten zetten? Dit kunt u laten doen bij autobedrijf Buitenbos Customs in Katwijk. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van autoreclame, maar ook in carwrapping en raamblindering. Wilt u graag uw auto voorzien van autoreclame? Maak dan gerust een afspraak of vraag autobedrijf Buitenbos Customs naar de ruime mogelijkheden.

Van enkel logo tot complete bestickering

In Katwijk draaien de medewerkers van Buitenbos Customs hun hand niet om voor een autoreclame klus. Van een enkel logo op de zijkant van de auto tot aan een compleet design over de hele auto: ze pakken het professioneel voor u op.

Lever uw eigen schets aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor reclame op uw auto? Als u deze specialist een schets aanlevert van wat u graag wilt, dan kunnen zij hier een mooi ontwerp van maken voor op de auto. Laat weten welke onderdelen u graag op de auto ziet (en waar) en Buitenbos Customs maakt een voorbeeld voor u. Bent u het daarmee eens, dan pas gaan ze echt aan de slag en kunt u uw auto langsbrengen voor het professioneel laten bestickeren van uw auto(‘s).

Overige diensten Buitenbos Customs

Wilt u privé een andere uitstraling voor uw auto realiseren? Dan kan Buitenbos Customs u ook helpen met:

Afspraak maken? Bel op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur naar telefoonnummer: 06 317 88 501. Of vul het contactformulier voor autoreclame op de website in.

https://buitenboscustoms.nl/