Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

APK bij Autobedrijf Top Deventer

De meeste mensen zien de APK als een periodieke kostenpost, maar de Algemene Periodieke Keuring is in Europa per wet verplicht is gesteld. Met het oog op het bevorderen van de verkeersveiligheid dienen eigenaren van auto’s eens per jaar of twee jaar hun auto te laten keuren. Als de auto niet door de keuring komt en dus niet aan de APK eisen voldoet (en als onveilig wordt verklaard) mag u wettelijk gezien niet de weg op. Gaat u toch op pad met een auto die niet tijdig APK gekeurd is (of is afgekeurd), dan riskeert u boetes. Is het tijd voor de APK in Deventer? 

APK-keuring

De APK-keuring van uw auto blijft natuurlijk slechts een momentopname. Het geeft geen zekerheid over het functioneren van uw auto voor de rest van het jaar. Daarom zijn verdere onderhoudsbeurten ook aan te raden. Autobedrijf Top is een autobedrijf in de breedste zin van het woord en levert ook diverse andere diensten. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

Als u een grote onderhoudsbeurt door ons laat verzorgen ontvangt u een gratis APK in Deventer!

Vereisten van een APK

Als u in het bezit van een auto bent die drie of vier jaar oud is bent u wettelijk verplicht deze eens in de een of twee jaar een APK te laten ondergaan. Uw auto dient aan allerlei eisen te voldoen wil deze goedgekeurd worden, waaronder diverse veiligheids- en milieuvoorschriften. De APK keurmeesters van Autobedrijf Top kijken onder meer naar uw spiegels, wielophanging, verlichting, remmen, uitlaat en uitlaatgassen en autogordels. Er is echter nog veel meer om te controleren. Autobedrijf is een RDW erkend autobedrijf dat de APK in Deventer voor u kan verrichten en u zeker kan stellen over de toestand van uw auto.

 

Maak gelijke en afspraak!

Wilt u een afspraak maken met Autobedrijf Top voor de APK in Deventer? Neem dan eens contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0570 614 646 of via het contactformulier op onze website.

https://www.autobedrijftop.nl/