Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Altijd fris water binnen handbereik

Met een waterkoeler tafelmodel thuis kan zelfs in kleine ruimtes vers gefilterd tafelwater worden verstrekt. Deze units zijn geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld in de keuken, uw kantoor …

Water op de gewenste temperatuur

Water kan op de gewenste temperatuur worden geleverd op een handige, economische en effectieve manier zonder dat u drankkratten moet meesleuren of opslaan. Een waterkoeler tafelmodel thuis is compact en de portionering en temperatuur kunnen via een display worden aangepast.

Moderne materialen

U kunt een waterkoeler kopen in verschillende uitvoeringen. De behuizing is meestal gemaakt van inox of kunststof. De verschillende modellen worden ook herkend worden door hun prestaties en optionele kenmerken.

Veel van de moderne apparaten hebben een service-intervaldisplay dat de volgende onderhoudsdatum aankondigt. Dit zorgt ervoor dat het systeem goed onderhouden en hygiënisch is. De meeste tafelmodellen hebben een stroomaansluiting en een wateraansluiting nodig.

Voordelen van een waterkoeler tafelmodel

  • goedkoop drinkwater met of zonder koolzuur op de gewenste temperatuur direct aan de tafel, zelfs in de kleinste ruimtes
  • geen transport van waterflessen of -kratten nodig
  • geen ruimte nodig voor het opbergen van waterflessen
  • geen opslag van lege statiegeldflessen
  • met een waterdispenser kunt u geld besparen in vergelijking met water uit herbruikbare flessen of gallons

Hygiëne van uw drinkwater

Extra filters in drinkwatersystemen kunnen de veiligheid en hygiëne van het drinkwater verhogen. Filters verwijderen bijvoorbeeld zwevende vaste stoffen en andere deeltjes uit het water, actieve kool absorbeert stoffen zoals chloor en verbetert zo de waterkwaliteit. Waardevolle mineralen worden in het drinkwater vastgehouden. Daarnaast kan zuurstof/ozon dienen als een uiterst effectief desinfectiemiddel.

De prijzen van een waterkoeler

Een waterkoeler kopen is maar een kleine investering die op middellange termijn kan terugverdiend worden. De prijzen variëren afhankelijk van het ontwerp, de apparatuur en het materiaal.

https://sprankle.info/nl