Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Alles over SneakerBAAS lees je op Sneakerplaats.com

Welke sneakerhead in Nederland kent SneakerBAAS nou niet? Ik denk vrijwel elke sneakerliefhebber in Nederland wel. Wij van Sneakerplaats zijn gelukkig al een hele tijd partner van dit prachtige bedrijf en daarom hebben wij SneakerBAAS op onze website ook een eigen pagina gegeven, waar jij alle mogelijke informatie over dit sneaker bedrijf kunt vinden.

Niet alleen een webshop

SneakerBAAS is niet alleen een webshop, ze hebben ook een hele dikke winkel in Utrecht. Dus mocht je daar in de buurt zijn, dan raad ik jou zeker even aan om even langs te gaan. De SneakerBAAS winkel zit aan de Donkerstraat nummer 10 in Utrecht. Deze winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Dus mocht je in de buurt zijn. Zeker even langs gaan!

Dikke acties, sales en kortingen

Bij SneakerBAAS vind je vaak ook hele dikke sales en kortingen. Op deze SneakerBAAS pagina op Sneakerplaats.com houden wij jou dagelijks op de hoogte van alle acties en sales die op dat moment lopen bij deze webshop.

Is SneakerBAAS betrouwbaar en legit?

Verder kregen wij af en toe ook de vraag of SneakerBAAS wel betrouwbaar en legit was. Daarom zijn wij op onderzoek gegaan naar de reviews en beoordelingen over dit bedrijf om te zien hoe mensen over SneakerBAAS denken.

In de tijd dat wij partner van ze zijn, hebben wij altijd erg goede ervaringen met dit bedrijf gehad, maar we waren eigenlijk wel benieuwd wat er voor reviews, recensies en beoordelingen te vinden waren op het internet over SneakerBAAS. Want dat wij altijd goede ervaringen hebben gehad, wil nog niet zeggen dat andere mensen dat ook hebben.

Echter bleek dus wel dat andere mensen precies dezelfde ervaringen hadden met SneakerBAAS. Wij scoren namelijk op Trustpilot een dikke 4,7 van de 5 sterren. Hoe dik is dat?!

Sneaker en kleding zoekmachine op Sneakerplaats.com

Verder vind jij op Sneakerplaats ook een echte sneaker zoekmachine. In deze zoekmachine vind jij duizenden schoenen, van alle grote merken, waardoor jij dus altijd het perfecte paartje schoenen kunt vinden waar jij naar op zoek bent! Bekijk dit snel op Sneakerplaats.com!

https://sneakerplaats.com/sneakerbaas/