Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Afvallen in Eindhoven met behulp van Yayot

Wil je afvallen in Eindhoven? Ik ontvang in mijn praktijk veel mensen die die zelfde wens hebben. Het is echter heel lastig om blijvend af te vallen. Een one size fits all aanpak werkt niet voor iedereen, zo heb ik ervaren. Daarom hanteer ik een hele andere aanpak bij afvallen onder begeleiding die wél effect heeft. Het draait bij Yayot allemaal om jouw persoonlijkheidstype én de benadering die bij jou past.

Afvallen onder begeleiding

Ik help je afvallen. Samen kijken we naar wat voor jou de beste manier is. Succesvol heeft naar mijn mening namelijk met het doorzettingsvermogen te maken. Juist niet. Het zit hem in de aanpak die je hanteert. Hierbij speelt jouw zelfkennis een grote rol. Jij weet namelijk als de beste wat je leuk vindt, en wat niet. Daarnaast weet je ook goed wat werkt en wat niet. Dát is de drijvende kracht achter mijn werkwijze.

Gekwalificeerde gewichtsconsulent

Zodra je door hebt wat voor jou werkt is het afvallen niet meer zo lastig. Hoe? Je persoonlijkheidstype is de sleutel tot jouw succes. Dat weet ik als gewichtsconsulent in Eindhoven als geen ander. Ik geef je als gewichtsconsulent inzicht in een aantal zaken. Jouw benodigde voedingspatroon, waarom je dat patroon nodig hebt, hoe afvallen voor jou werkt en nog veel meer. Zo kijken we ook naar hoe je meer plezier krijgt in bewegen én naar welke vorm van coaching voor jou werkt.

Veel afgevallen dankzij de voedingscoach

Er zijn door de jaren heen al vele mensen blijvend afgevallen dankzij mijn werk als voedingscoach in Eindhoven. Natuurlijk kun je ook proberen zelf af te vallen. Het is echter heel lastig om op dat gewicht te blijven! Al helemaal als die aanpak niet bij jouw persoonlijkheidstype past. Daarom werkt mijn aanpak juist zo goed. Je merkt niet eventjes effect, maar de rest van je leven.

Voor particulieren en bedrijven

Ik werk niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ben je werkgever en vind je de gezondheid van je werknemers erg belangrijk? Ik kom graag op locatie langs voor het geven van verscheidene workshops. Maar ook met coaching kan ik veel beteken voor ieder. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

https://www.yayot.com/