Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Grotemarktberaad

Advocaat in Rotterdam nodig?

Bent u in een conflict terecht gekomen waarbij u juridische ondersteuning nodig heeft? Betreft dit conflict het strafrecht of fiscaal recht? Bent u woonachtig in de omgeving van Rotterdam? Maak dan kennis met De Haas Advocaten. Wij zijn een advocatenkantoor dat gevestigd is in Rotterdam en specialisaties in het strafrecht en fiscaal recht heeft. Wij staan cliënten bij die in situaties terecht zijn gekomen die strafrechtelijk, fiscaal strafrechtelijk of economisch strafrechtelijk van aard zijn.

Onze advocaten beschikken over jarenlange ervaring met het bijstaan van cliënten in deze rechtsgebieden. Als u ons inschakelt betekent dat u daarom op juridische bijstand van de bovenste plank kunt rekenen. Ons uitgangspunt daarbij is altijd het voorkomen van vervolging en een procedure. Altijd wordt gezocht maar de beste en meest realistische oplossing.

Doelgerichte aanpak

Om tot een gewenst resultaat te komen gaan onze advocaten altijd voor een doelgerichte aanpak. Het uitgangspunt is standaard om vervolging te voorkomen. Dit is immers de meest impactvolle route die justitie voor u kan volgen. Liever vinden we een andere oplossing. Over de te volgen juridische strategie zullen we altijd met u overleggen. Transparantie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Als advocaat behartigen we enkel uw belangen en zullen we er dan ook alles aan doen om het best mogelijke resultaat voor u te behalen.

Ook ter voorkoming van conflicten

Als strafrecht en fiscaal strafrecht advocaat staan we niet alleen cliënten bij die al met justitie in aanraking zijn gekomen. Ook adviseren we partijen die dit juist willen voorkomen. Daarbij wordt u geadviseerd door een kleinschalig advocatenkantoor. Dat betekent een persoonlijke aanpak en korte lijnen.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, of zou u uw situatie graag met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010-764 08 04, per e-mail of voor middel van het contactformulier op onze website.

https://www.dehaasadvocaten.nl/
Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.