Zorgeloos op vakantie met een meerdaagse busreis naar het buitenland

Bent u ook zo toe aan vakantie en wilt u lekker weg met een busreis? Kijk dan eens naar de meerdaagse busreizen van een specialist in bussen en touringcars als Maaskant Busreizen. U kunt kiezen uit een tal van verschillende busreizen: een vijftal dagen naar een Duitse stad of kies voor een tiendaagse busreis naar Spanje. Naast dat u kunt genieten van de omgeving, komt u dankzij de professionele reisleiding veel te weten over de cultuur, natuur, steden en dorpen in Europa. De busreis is volledig georganiseerd; zo wordt u opgehaald op een door u gekozen opstapplaats, slaapt u in goede hotels en na de reis wordt u netjes thuisgebracht. De luxe touringcars zijn voorzien van veel beenruimte en comfort. Ideaal wanneer u lang in de bus moet zitten.

Op ontdekkingstocht in Europa met een busreis

U wilt lekker op vakantie in Europa, maar u heeft geen zin om zelf te rijden of een uitgebreide reis voor te bereiden. Kies dan voor een van de comfortabele busreizen als Maaskant Busreizen. Een reis- en touringcarbureau biedt een tal van busreizen aan naar alle uithoeken van Europa: van Spanje tot Kroatië en van Schotland tot Polen. Alles is mogelijk! U ziet gedurende de busreis in een luxe touringcar de mooiste plekken in Europa en komt dankzij de deskundige reisleiding van alles te weten over de omgeving. Ook wanneer u Kerst wilt vieren op ski’s in Oostenrijk, boekt u gemakkelijk een reis bij een ervaren reis- en touringcarbureau. Naast busreizen kunt u hier ook vliegbusreizen boeken.

Zelf een bus huren? Naast busreizen is ook dit mogelijk!

Kies niet alleen voor het gespecialiseerde reis- en touringcarbureau als u een comfortabele busreizen wilt boeken. Maar u kunt er ook een bus huren. Het is voor uw bedrijfsuitje of voor uw familiedag een ideale manier om zorgeloos op een specifieke bestemming te geraken en komt een groep ook weer veilig thuis. Zo kunt u eenvoudig uw eigen busreis organiseren. Het reis- en touringcarbureau beschikt over een aantal touringcars. Kies bijvoorbeeld voor een bus met meer beenruimte, met een verstelbare rugleuning of een tal van andere faciliteiten. Alle touringcars zijn voorzien van airco en toilet. Ideaal voor lange en/of warme busreizen. Het organiseren van uw eigen busreis was nog nooit zo eenvoudig.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.