Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Zo kies je de beste verlichting voor in de badkamer

 

Om welke reden kies je LED’s voor je badkamerverlichting?

Zoals u waarschijnlijk zeker weet, zijn LED-lampen de meest milieuvriendelijke verlichting. Bovendien, omdat je energie bespaart door LED-verlichting te kiezen, leg je eindelijk geld opzij! Bovendien zijn LED’s echt geschikt voor de badkamer, omdat ze niet opwarmen en vochtbestendig zijn. U kunt kiezen voor LED-verlichting in verschillende schaduwtemperaturen en fatsoenlijke briljante tinten, en dimbare verlichting is bovendien eenvoudig te erkennen met LED-verlichting en een redelijke dimmer.

Als je een LED-lamp vergelijkt met een spaarlamp, zul je zien dat een LED snel op volle kwaliteit gaat branden. Bovendien worden er geen schadelijke stoffen uitgestoten bij hergebruik van LED-lampen. LED’s gaan bovendien veel langer mee. U kunt ook oude halogeenspots effectief vervangen door GU10-leds. Uw badkamer wordt aanzienlijk steeds voorzichtiger en de aarde is in één keer welwillend!

Geef voldoende badkamerverlichting

Talloze badkamers hebben bijna niets (of zelfs geen) karakteristiek licht, terwijl u ondanks alles de mogelijkheid moet hebben om te zien wat u doet. Het is langs deze lijnen essentieel om voldoende badkamerverlichting te geven. Hoeveel lumen u in de badkamer nodig heeft, hangt voornamelijk af van de grootte van de kamer. Door gebruik te maken van talloze lichtbronnen, kunt u de verlichting in uw doucheruimte of wasruimte zonder veel moeite aanpassen aan verschillende oefeningen en omstandigheden.

Praktische LED-verlichting voor de wasruimte bestaat op dat moment bijvoorbeeld uit dimbare inbouwspots voor uw algemene verlichting en een schitterend licht met koelwit licht (in ieder geval 4000 K) aan de spiegel. Inbouwspots, bijvoorbeeld GU10-LED’s, in de wasruimte zijn een bekende beslissing, omdat ze er glad uitzien, vochtbestendig zijn en ook toegankelijk zijn in dimbare varianten.

Verlichting voor de badkamer: sfeerverlichting

Ondanks nuttige verlichting heeft u waarschijnlijk ook gemoedstoestandverlichting nodig in uw wasruimte, met als doel u te kunnen ontspannen. Een warme douche, een ondersteunende sluier en mogelijk een heerlijk geurende vlam – zo maak je een echte spa, direct in je eigen huis! Er zijn een paar alternatieven om je badkamer meer klimaat te geven met de verlichting, bijvoorbeeld 

  • Ledstrips of lichtslangen onder het bad of langs het dak
  • Gebruik LED-spots met een smalle lichbundel als aanvullende verlichting
  • Kies voor indirecte verlichting met een lage kleurtemperatuur voor een warme uitstraling
  • Gebruik dimbare LED-verlichting
https://123lampenshop.nl/
Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.