Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archief

Welke elektrische scooter kiest u?

Bent u op zoek naar een scooter die geruisloos rijdt en vriendelijk is voor het milieu? Dan heeft u vast al eens nagedacht over het aanschaffen van een elektrische scooter. De zogeheten e-scooter wint aan populariteit en dat is niet voor niets. Dit handige vervoermiddel is niet alleen stil en milieuvriendelijk, maar ook beter voor uw portemonnee. U bent geen kosten meer kwijt aan brandstof en kunt gerust gebruik maken van uw e-scooter wanneer u wilt. Bij Mango Mobility kunt u de e-scooter vinden die aan uw wensen voldoet. Wij hebben verschillende modellen beschikbaar.

Met Mango Mobility komt u overal

Mango Mobility is gespecialiseerd in verschillende soorten handige vervoermiddelen en hulpmiddelen. Naast de e-scooter kunt u bij ons ook terecht voor diverse scootmobielen, elektrische rolstoelen, e-bikes en e-brommobielen. Omdat er veel keuze is, bieden wij de mogelijkheid om de gewenste scooter of ander hulpmiddel eerst vrijblijvend uit te proberen. Hiervoor komen wij graag bij u thuis, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Bij Mango Mobility kunt u niet alleen producten kopen, maar ook huren of leasen. Dit is prettig als u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft om uzelf makkelijk te kunnen verplaatsen.

Handige vouwscootmobiel 

Een scootmobiel kan erg handig zijn om u te kunnen verplaatsen over kleine afstanden die u niet kunt lopen. Scootmobielen zijn echter grote apparaten die lastig te vervoeren zijn. Toch is het soms wel prettig om uw scootmobiel mee te kunnen nemen. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat. Daarom hebben we bij Mango Mobility een ruim assortiment vouwscootmobielen. Een vouwscootmobiel kan compact opgevouwen worden, zodat u deze eenvoudig mee kunt nemen. Weet u niet precies welke vouwscootmobiel het beste bij u past? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren.

https://www.mangomobility.nl/
Grotemarktberaad
Grotemarktberaad

© 2020 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.