Wat zijn de mooiste plekken van de Tuinroute door Zuid-Afrika?

Staat het maken van een bijzondere reis door Zuid-Afrika al jarenlang op uw bucketlist? Wilt u Zuid-Afrika op een mooie manier ontdekken door een roadtrip te maken langs de bekende Tuinroute? Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.

Een op maat gemaakte rondreis door Namibië met gespecialiseerde touroperator

Een rondreis door het mooie Namibië is voor iedereen een onvergetelijke ervaring. U merkt tijdens de kleinschalige groepsreizen van Oryx Travel al snel dat dit land in het teken staat van contrast. Er is een afwisseling van prachtige landschappen. U komt langs verschillende hoogtepunten van het land. Weet u al waar u naartoe wilt? Of heeft u geen idee? Bij Oryx Travel wordt uw rondreis door Namibië, of langs de Tuinroute in Zuid-Afrika, samengesteld aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring. Slaapt u in luxe lodges of toch in basic hotels? Wilt u kennismaken met de San-bevolking of wilt u op zoek naar de bijzondere woestijndieren? Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Uitstekend verzorgde rondreis langs de Tuinroute in het prachtigeZuid-Afrika

Een roadtrip maken langs de Tuinroute in Zuid-Afrika staat bij menig reiziger nog op de bucketlist. Zie jij het al helemaal voor je om te verblijven in luxe lodges of in een tentje op het dak van een 4×4 auto? De ‘Big Five’ of walvissen spotten? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.