Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archief

Vragen uit de praktijk bij vaatwasser reparatie Amsterdam

Vragen uit de praktijk bij vaatwasser reparatie Amsterdam

Wij hebben onlangs een paar klanten gehad die zeiden dat hun vaat niet erg schoon werd. Ze hadden vergelijkbare situaties. Ik heb de vaatwassers getest en ze werkten prima. Alles wat een vaatwasser doet is vullen, sproeien, aftappen, vullen, zeep toevoegen, wassen, afvoeren, vullen, afvoer afspoelen … enz. Als het niet schoonmaakt en goed functioneert, is er nog een probleem.

Vaatwasser reparatie Amsterdam adviseert bij problemen met uw vaatwasser

Beide klanten gebruikten een goedkope zeep van een ander merk.. Een van de klanten gebruikte de dispenser niet voor de zeep, dat is heel belangrijk. De langste cyclus is de wascyclus, de zeep moet dan worden afgegeven, niet eerder.

Het is ook belangrijk dat de vaatwasser HEET water gebruikt. Heet water activeert de zeep.

Het andere ding dat beide hadden gedaan was volledig afwassen en liet niets achter om de zeep te bevestigen. Je wilt het meeste voedsel afschrapen, maar laat een beetje smurrie op het bord. Het geeft de zeep iets om aan te hechten.

Vaatwasser reparatie Amsterdam adviseert ook om een vaatwasserreiniger te gebruiken om de geur uit de vaatwasser te houden

Als deze tips uw wasmachine niet beter reinigen, heeft u mogelijk een probleem met uw vaatwasser.

Bel vaatwasser reparatie Amsterdam – wij helpen

Afspoelen of niet afspoelen, dat is de vraag.

En het antwoord is: niet afspoelen.

Schraap altijd voedselresten weg voordat u borden, kommen en keukengerei wast, maar dat is de enige stap die uw vaatwasser niet aankan. Dit is waarom het nodig is om langzaam terug te gaan van de gootsteen:

Uw afwas moet vies zijn om het afwasmiddel voor de vaatwasser te laten werken.

Er zijn makers van afwasmiddel die klanten ontmoedigen om de vaat van tevoren af te spoelen omdat dit de werking van de schoonmaken in feite verhindert. Enzymen in wasmiddel zijn ontworpen om zich vast te hechten aan voedseldeeltjes. Zonder voedsel hebben de enzymen niets om aan vast te houden.

Met andere woorden, uw kostbare wasmiddel kan gewoon worden weggespoeld voordat het tijd is om iets te doen als uw vaat voedsel-vrij is.

U krijgt uw vaat niet schoner als u ze afspoelt of met de hand wast voordat u ze in de afwasmachine legt. De nieuw ontwikkelde vaatwassers van vandaag zijn slimmer dan wat oma misschien heeft gehad. Ze hebben geavanceerde spuittechnologie en sensoren die detecteren hoe vuil je vaat is. En onderzoek bewijst dat uw extra spoelinspanningen uw vaat niet schoner maken dan alleen uw hardwerkende vaatwasser.

Vooraf spoelen bij de gootsteen (en met de hand afwassen) verspilt serieus water en energie.

Je verspilt 6000 liter per jaar als je erop staat om vooraf te spoelen. En de energiezuinige vaatwassers van tegenwoordig laten je handen wassen.

De enige keer dat u vaat voor kunt spoelen, is wanneer u de vaatwasser niet meteen wilt laten lopen (waardoor vies serviesgoed uitblijft, kan het beestjes aantrekken en de puinhoop is misschien moeilijker schoon te maken naarmate u het langer laat zitten). Maar zelfs dan moet u uw vaatwasser het zware werk laten doen, zodat u geen water en energie verspilt.

Voor meer informatie over het gebruik van de vaatwasser en het wel of niet voorspoelen, kunt u contact opnemen met vaatwasser reparatie Utrecht. Wij staan u graag te woord.

https://witgoedreparatieserviceutrecht.nl
Grotemarktberaad

© 2020 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.