Vind een passende bedrijfsautoverzekering met behulp van de specialist

Het is begrijpelijk dat u geen te hoge premie wilt betalen wanneer u een bedrijfsautoverzekering afsluit. Een dergelijke polis vinden tegen een scherpe prijs is echter niet eenvoudig. Er zijn immers veel verzekeringsmaatschappijen actief, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval benadert u Poliscounter. Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. U geniet bovendien van unieke extra’s bij de Poliscounter bedrijfsautoverzekering. Bij deze verzekering kunt u aanvullende modules toevoegen, zodat u een bedrijfsautoverzekering afsluit die past bij u en uw onderneming. Vervangt u uw huidige bedrijfsauto? Dan kunt u de bedrijfsautoverzekering eenvoudig overzetten naar de nieuwe auto. Wel zo gemakkelijk, toch?

Veilig de weg op met een bedrijfsautoverzekering

De veiligheid van uw medewerkers op de baan is voor uw bedrijf een prioriteit. Zijn medewerkers van de salesafdeling vaak op weg naar klanten of wonen ze wel eens een event of congres bij? Of hebben andere medewerkers een auto van de zaak? Dan doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij Poliscounter. Hier kunt u uw bedrijfsauto laten verzekeren op de manier zoals u dat wenst. Op de website berekent u gemakkelijk de premie, waarna u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op maat ontvangt. Zo wordt bij Poliscounter een bedrijfsautoverzekering gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de medewerkers.

Wat kunt u met een bedrijfsautoverzekering het beste doen bij schade?

Weet u wat te doen als u schade rijdt aan de auto van de zaak? De schadespecialisten van Poliscounter staan u hier graag in bij. Ten eerste moet u de schade aan de bedrijfsauto proberen te beperken. Maak, indien mogelijk, foto’s van de schade en noteer gegevens van eventuele getuigen. Vervolgens meldt u zo spoedig mogelijk de schade aan de verzekeringsmaatschappij waar u een bedrijfsautoverzekering afgesloten heeft. Bij een specialist wordt u altijd vakkundig en snel geholpen, zodat de afwikkeling van het incident spoedig verloopt. Dat is de persoonlijke service die u mag verwachten als u een bedrijfsautoverzekering afsluit bij een specialist als Poliscounter.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.