Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archief

Van der Valk hotel Amsterdam

Er worden verschillende plannen gemaakt om station Amsterdam Zuid uit te laten groeien tot een tweede Amsterdam Centraal Station. Dit is ideaal voor de toeristische markt in Amsterdam. In de fascinerende buurt Amsterdam-Zuid wordt de geschiedenis vermengt met hedendaagse cultuur. Op het Museumplein in kunt u een bezoek brengen aan het wereldberoemde Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.

Teg­­enover het plein vindt u het Koninklijke Concertgebouw waar u kunt genieten van klassieke muziek tijdens de voorstelling. Houdt u van fietsen of wandelen? Dan is het nabijgelegen Vondelpark een ideale plek om een rondje door de tuinen te maken. Voor de winkelliefhebbers zijn er verschillende designermerken, boetiekjes, conceptstores en de natuurlijk de Albert Cuypstraat! Tot slot, is er genoeg entertainment te vinden in Amsterdam. In AFAS Live en Ziggo Dome treden regelmatig bekende artiesten op.

Hotel Amsterdam met zwembad & wellness

Om zoveel mogelijk van het prachtige Amsterdam te zien, is een hotel op de Zuidas ideaal. Bent u van plan om een weekend Amsterdam te plannen? Dan is het onlangs geopende Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel een aanrader. Hier kunt u naast het bezoek aan de stad ook heerlijk ontspannen. In dit wellness hotel in Amsterdam zijn er genoeg mogelijkheden om volledig tot rust te komen na dag sight-seeing. Zo kunt u als hotelgast gratis gebruik maken van de sauna, stoombad, infraroodsauna en Rhassoul. Met Rhassoul ondervindt u een diepe reinigende werking van klei. De afvalstoffen worden aan de huid onttrokken en er worden mineralen toegevoegd.

In Day Spa Eva kunt u kiezen uit verschillende ontspannende behandelingen. Daarnaast vindt u op het dakterras een verwarmd buitenzwembad waar u baantjes kunt trekken. Wilt u graag ontspannen op uw hotelkamer? Dan kunt u kiezen voor een kamer of suite met jacuzzi. Kortom, met een overnachting bij Hotel Amsterdam-Amstel kunt u zowel genieten van de stad als heerlijk ontspannen in het hotel.
{externalimage}}

https://www.vandervalkamsterdam.com/

© 2020 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.