Uitgebreide consultatie voor uw borstvergroting nabij Antwerpen

Wanneer u een borstvergrting wilt laten uitvoeren bij Mediclinic zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes perfect verloopt. Zo heeft u eerst een uitgebreid informatiegesprek met uw plastische chirurg. Gedurende dit consult stelt de plastisch chirurg u diverse vragen. Dit zijn vragen over uw medische achtergrond, maar ook vragen over uw fysieke gesteldheid komen aan bod. U vertelt de plastisch chirurg zo uitgebreid en eerlijk mogelijk over uw wensen en verwachtingen van de borstvergroting bij deze kliniek in de buurt van Antwerpen. Waarom dat moet? Zo kan de chirurg duidelijk aangeven wat wel en wat niet haalbaar is. De plastisch chirurg neemt de ingreep grondig met u door en geeft aan wat u mag verwachten van het eindresultaat. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de implantaten en de mogelijkheden die u heeft.

Specialist in omgeving Antwerpen voert borstvergroting veilig uit

Er zijn diverse redenen om een borstvergroting te laten uitvoeren bij een betrouwbare kliniek in de regio Antwerpen. Denk hierbij aan kleinere borsten door gewichtsverlies of borstvoeding. Dan kan een borstvergroting bij Mediclinic, dichtbij Antwerpen, de oplossing zijn. Als u hiervoor kiest, dan wilt u natuurlijk dat de ingreep veilig wordt uitgevoerd. Dat is hier zeker het geval. Hoezo? De kliniek voldoet allereerst aan de strengste S3 norm wat een must is als u veilig onder narcose wilt. Daarnaast wordt een borstvergroting in een steriele omgeving gedaan om het infectierisico zo laag mogelijk te houden. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waarom een borstvergroting bij een privékliniek in omgeving Antwerpen altijd veilig wordt uitgevoerd.

Kies uit verschillende implantaten bij een borstvergroting

Wanneer u een borstvergroting laat uitvoeren door uw betrouwbare plastische chirurg kiest u vooraf een implantaat uit een ruim aanbod. Deze implantaten verschillen qua grootte, vulling, vorm en oppervlak. De keuze van het juiste implantaat is persoonsgebonden. Elk implantaat is opgevuld met cohesieve silicone-gel die voldoet aan alle Europese normen. Voorafgaand aan borstvergroting wordt bij Mediclinic, gevestigd op meerdere locaties in omgeving Antwerpen, samen met u besproken welk implantaat het beste bij u past. Aan de hand van een nauwkeurige opmeting en pasprotheses krijgt u een beeld van het uiteindelijke resultaat. Van zeer subtiel tot zeer opvallend: het is maar net welk eindresultaat u wenst.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.