Profiteer van de voordelen van het gebruik van munten voor een consumptie

Wanneer u munten gebruikt op uw evenement, profiteert u van een aantal voordelen. Alleen bij de muntenkassa’s is er contant geld nodig. Daarnaast gaat het halen van drinken veel sneller. Bezoekers hoeven zo niet hun geld te tellen, maar betalen een consumptie eenvoudig met munten. Ook overtuigd van het gebruik van munten? Damen Plastics is dé specialist op het gebied van betaalmunten. Dit bedrijf geeft u de vrijheid waardoor u keuze heeft uit veel soorten modellen en kleuren. Door de jarenlange ervaring biedt dit bedrijf een snelle levertijd en een lage prijs.

Laat evenementenbezoekers consumptie betalen met munten van een specialist

Bij de meeste evenementen betalen de bezoekers met munten. Schakel daarom de specialist in voor het produceren van de munten. Damen Plastics is specialist in plastic munten. Dit bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kunststof betaalmunten voor diverse evenementen. Het gebruik van munten is efficiënter, veiliger en eenvoudiger te controleren. Daarnaast is het mogelijk om de munten te hergebruiken zodat u kosten bespaart. Damen Plastics biedt verschillende mogelijkheden. U heeft keuze uit kleuren en diverse modellen. Naast consumptie munten maakt deze specialist ook garderobe labels, roerstaafjes en kunststof doppen die in allerlei soorten en maten te bestellen zijn.

De specialist op het gebied van kunststof: telbakken en consumptie betalen met munten

Bij Damen Plastics kunt u niet alleen terecht voor consumptie munten, maar ook voor telbakken. Er zijn munten met reliëf of met bedrukking. De bedrukte munten kunnen zowel enkelzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt. Een reliëfmunt bestaat uit één kleur en is te herkennen aan het hoogteverschil van de tekst of het logo. Bij deze specialist kiest u uit verschillende vormen, maten en kleuren. Naast consumptie munten zijn telbakken ook zeer handig om te gebruiken bij uw evenement. Zo worden er minder snel telfouten gemaakt. Het zorgt er ook voor dat klanten sneller worden voorzien van munten. De telbakken zijn verkrijgbaar in een luxe versie en een budget versie. Per 10 worden de munten voor consumptie in een bakje geplaatst.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.