Profiteer van de extra service bij de aankoop van uw Bolsius kaarsen

Profiteer van handige extra’s en kortingen als je Bolsius kaarsen gaat kopen bij Kaarsen Groothandel. Deze groothandel heeft een uitgebreid met diverse kleuren en geuren van kaarsen. De online groothandel levert aanvullende diensten om je nog meer voordeel en gemak te bieden. Zo kun je gebruik maken van palletafname met extra korting, ideaal voor grootverbruikers. Vaste periodieke levering en rechtstreekse levering. Telefonisch bestellen voor terugkerende klanten en de belservice om periodiek een bestelling op te nemen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te betalen met automatisch incasso. Dit is standaard niet mogelijk in een webshop. De grootste kaarsen webshop gaat nét een stapje verder.     

Bolsius kaarsen in allerlei afmetingen, vormen, kleuren en geuren

Ben je op zoek naar een uitgebreid assortiment Bolsius kaarsen? Bekijk dan online het uitgebreide assortiment van Kaarsen Groothandel. Hier vind je, naast prachtige kleuren, ook heerlijke geuren in de collectie. Elk moment vraagt om een andere kaars of geur. Het assortiment van Bolsius is heel divers, hierdoor is er voor ieder interieur en voor elke gelegenheid een passende kaars. Bolsius kaarsen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten van Kaarsen Groothandel. U bestelt de kaarsen onder meer in de bekende geuren magnolia, winterdream, blueberry, vanilla, lavendel en orange en bovendien kiest u uit tientallen verschillende kleuren. Afhankelijk van het formaat kunnen de kaarsen wel tot 43 uur branden, waardoor ze extra voordelig zijn.  

Op zoek naar kaarsen met lange branduren? Kies voor Bolsius kaarsen!

Wist je dat Bolsius kaarsen een stuk langer branden dan een hoop andere kaarsen? Bolsius is de grootste kaarsenproducent van Europa. Het merk heeft een zeer goede naamsbekendheid. Wist je dat het merk in meer dan 50 landen verkocht wordt? Consumenten waarderen de kwaliteit en het grote assortiment enorm. Kaarsen Groothandel is leverancier van Bolsius en biedt het gehele assortiment. Of je nu op zoek bent naar rustieke kaarsen, theelichtjes of specifieke kaarsen met drie lonten. De online groothandel heeft de beste merken in één kaarsen webshop voor de horeca, retail, thuis of kerk. En daar zijn ze trots op! 

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.